Regoldal

Indította blacklongju, 2020-12-11, 23:36:33

Sziasztok olyan kérdésem lenne hogy root szerverhez szeretnék regoldalat csinálni domain nélkül!!!
És az a kérdés hogy a szerverfilera hogy és hova kellene felraknom a regoldalat? (ELÉRÉSRE GONDOLTAM!)
Vagy forrásba kell raknom és hogy hova tudom felrakni regoldalat? (ELÉRÉSRE GONDOLTAM!)
Fontos lenne köszönöm előre is! :)

nem rendelkezem bővebb ismeretekkel, mert aki az xampp segítségével megosztotta a gépemre felhelyezett weboldalt nem avatott be anno abba, hogy az UnrealWonderland nevű egy hétig futó házi root szerveremnél hogy és miképp sikerült ddos védelmet kapni egy olyan koncepcióra, ami eleve halálra volt ítélve a VZ-s időszak elején. Also ha jól láttam azidőtájt nem volt forrás és ha jól olvastam, akkor vagy van egy tárhely és oda kell felrakni a php css js fájlokat vagy kb. van a géped az xampp és egy mappa azt még hókuszpókuszolsz valamit és ha sikerül akk az ipcímed rávágod egy domainra valamelyik szolgáltató által... (igen most jön az a pont mikor mod leolt hogy aszontam lámpa vaok) és így csiribí csiribá ha forrásba akarod buildelni a weboldalt én uninstallálom helyetted is a windows-odat és meegkérdezeem, hogy visszavigyük a gépet az eladóhoz és hogy az egészet ingyen visszaveszik-e azért cserébe, ha elmondom az év viccét, mikor egy játék forrásfájljainak hallatán megkapom az oltást hogy mi csak pitiáner kalózok vaunk és semmi tapasztalat meg hozzáértés nincs bennünk, az összes metines fejlesztő kutya és ember embernek farkasa ezen a piacon. a külföldiek röhögnek rajtunk, SLZ eljáccotta az elmebaját és hagyta hogy a spanja beégesse 1 hónappal a szerója nyitása után... Ez van.
http://www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=112lol.png lol értem már mér lett ratyi a metinpunk2077

Köszi a választ tesó de nekem egy winscp elérés kellett volna szerverfájlra vagy forrásra nem regény :D

nek8 én honnan tudjam, hogy béreltél-e regisztrációs oldalt vagy saját gépről próbálsz valamit csinálni?
bocs m1 szal annyival okosabbak vagyunk, hogy valahol van egy publik mappa és majd a kövi hszelő leolt, mert égőnek érzem magam.
http://www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=112lol.png lol értem már mér lett ratyi a metinpunk2077

Saját gépről próbálok csinálni valamit nem domainről :)