40k (Forrás)

Indította romen23, 2019-10-27, 10:24:01

sziasztok melyikkel érdemes el kezdeni építeni 1 szervert ???
forrással szeretnék dolgozni 34k val sokat dolgoztam régen és sajnos azt könnyen lebombázták ezért váltanék 40k forrás csak az érdekelne melyik az amiből érdemes ki indulni van olyan amibe már ben van a vállpánt és az öv 4 leltár???

Csekkold az aláírásomban lévő linket.

ezt vbbox bsd 32 vagy 64 bit ???

Idézetet írta: romen23 Dátum 2019-10-27, 13:38:31

Az mindegy hány bites :D
töröltem [BA]Thymea

se filezilla se másik ftp progi nem enged csatlakozni

WinSCP-vel működnie kellene. Biztos jó ip-re próbálkozol csatlakozni? Illetve jól állítottad be a hálozati kártyát?

http://metin2hungary.net/index.php/topic,200116.0.html
ez jobb vagy amit linkeltél evel van valami gebasz vagy ez is stabil sf???

Syler félét nem ajánlom, sokan mondják horváth adrian fele kókányolt sf
Ha segítettem vagy akármi érted, akkor a +-t elfogadom.

értem és aza legacy2 azzal helyzet az is ilyen ??

40k alapot használj amit az első kommentelő írt, ha kész szervert akarsz mert lusta vagy áldozni, akkor bele se kezdj mert csak szenvedni fogsz és semmit se érsz el.

Saját forrást érdemes építeni, mert abban nincs módosítva, csak az amit te szeretnél.

Tessék:
http://metin2hungary.net/index.php/topic,197136.msg1042181.html#msg1042181

Én is azt mondanám amit az első kommentelő írt én is azt használom szerintem azt úgy tudod fejleszteni ahogy te szeretnéd és te tudod eldönteni mit szeretnél benne látni és hogy hol vannak hibák és hogy tudnád javítani :)
Még kezdÅ' vagyok de igyekszek tanulni :-) !

Idézetet írta: keksz022 Dátum 2019-10-27, 14:19:29
Idézetet írta: romen23 Dátum 2019-10-27, 13:38:31

Az mindegy hány bites :D

Ez nagyon nem igaz. Ha 64 biten fordítod, akkor muszáj módosítanod a fordító flagjein, mert elég idiótán oldották meg a szerver és kliens közti kommunikációt (szerializálásról nem hallva), hogy egy 64 bites szerver és egy 32 biten fordított kliens egyáltalán nem tudna kommunikálni.

C++ programmer at Gameloft