[Hiba] Közös chat

Indította SzayelAporro, 2019-09-26, 21:46:15

Sziasztok!

Próbáltam a közös chatet a szerveremre behozni, de amikor lépek be kidob a kliensből.
Valaki esetleg tudja mi lehet a probléma ?

Ezek alapján csináltam meg ~ http://metin2hungary.net/index.php/topic,161204.msg865515.html#msg865515

A baj már ott kezdődik, hogy dif :-X
Ha tanulni és fejlődni akarsz, akkor kezdjél el nagyon gyorsan saját game fájlt fordítani forráskódból, különben bele sem érdemes, hogy kezdj komolyabban, főleg az elmúlt napokban látott kér(d)éseidet nézve.

off: Van még akár magyar akár külföldi szerver, ami nem forrás alapon fut? Csak kérdem. :D

Az a baj annyira nem vagy tisztába a programozáshoz szükséges alapelvekkel/logikai alapokkal, hogy minden jó indulat ellenére sajnos neked nem lehet segiteni. A legjobban ez a rög váltása yangra-yang váltása rögre topic párosodból látszik. Ha az egyik megoldást tudod adja magát a másik ergo fölös lett volna a 2 topicot megnyitni. Ezzel nem bántani szeretnélek csak rávilágitani, hogy ezzel a kaliberű hozzáértéssel egyenlőre ez neked még mélyviz. Értem én vonzó ez metin szerever készitősdi mert viszonylag kis tudással kivitelezhető a sok tutorialnak köszönhetően de azért pár alap dologgal tisztában kell lenni, hogy érdemben tudj haladni egyről a kettőre.

2019-09-27, 01:40:54 #3 Utolsó szerkesztés: 2019-09-27, 01:50:10 Szerző: SzayelAporro
Ezeket a kommenteket szivesebben olvasom mint az előzőket.
Igen tisztában vagyok vele, de máshogy nem is fogok bele jönni.
Azokat amiket pedig kitettem gondoltam, hogy van olyan, illetve nem ülhet az ember mindig a gép előtt és csinálhatja, főleg ha már van rá megoldás. A lényeg a lényeg, hogy nem szeretem, ha egy "expert" random ember ide jön és akkor hú mekkora ge"ci vagy hogy segítséget kérsz.

Köszönöm mindenkinek a negatív kritikákat, tudom legalább, miben kell fejlődnöm.

Találsz megannyi leírást, hogyan kell elkezdeni forrással szervert készíteni itt ezen a fórumon vagy akár deven, ess neki, bele fog telni pár órába, de csak azzal tudsz úgymond fejlődni, tanulni. Ha már megvan az alap, onnantól tudsz könnyebben mozogni tovább, az ilyen 34k meg 40k game fájlokat engedd el.