Python Effect System kliens fordítás hiba

Indította Zeratul, 2019-09-12, 05:38:50

Sziasztok!
Szerettem volna berakni Hungary SF- be berakni a Python Effect Systemet de kliens fordításnál hibát ír ki de leírás alapján lett berakva kép linket itt találjátok : [size=78%]https://i.imgur.com/LAkscgt.png[/size]

Üzenet összefésülés: 2019-09-12, 05:39:35

A leírása le maradt: http://metin2hungary.net/index.php/topic,199330.0.html
Még kezdÅ' vagyok de igyekszek tanulni :-) !

Van bárhol deklarálva a vnum változó?

C++ programmer at Gameloft

Bocsi de forráshoz nem értek így, nem tudom mit takar a deklarálás

Meghatározást jelent. Egyébként ez  az  effekt rendszer hibátlan,én is  ezt használom. Rosszul raktad  be az fix!  Rakd be újból és  figyelj oda mit hova raksz.
Ha segítettem vagy akármi érted, akkor a +-t elfogadom.

Rendben leltárnál is elírtam valamit ott is 2 szer kellett nekifutni úgy hogy hétvégén neki futok megint addig is próbálom tanulgatni a forrást a témát nyitva hagyom :-)

Első sorban szeretném ajánlani hogy egy ici picit  olvass utána a C++ felépítésének, dolgainak. Legalább  az alapokat minimális szinten kellene tudni,  mert véleményem szerint most hogy  ctrl+c, ctrl+v megy az oké, de nem tudod hogy például egy adott dolog  mit  csinál,  mi mire való.

Én  több mint 3  éven keresztül dolgoztam C++ szintaktikájához hasonló nyelven. Csak előnyöm van..

Hogy lehet deklarálni a vnum-ot? Csak mert többször is próbáltam berakni de mindig ugyan az a hiba

2019-09-16, 21:19:23 #7 Utolsó szerkesztés: 2019-09-16, 21:23:33 Szerző: Morpheus
tessék:

DWORD vnum = pItem->GetIndex();

köszi és melyik fileba kell rakni? még kezdő vagyok :)

Visual  Studio  írja neked. InstanceBase.cpp fájlba van a  gebasz
2743-dik sornál akad meg,  írja  a hibat