Farm gyűrű bug

Indította Zeratul, 2019-09-07, 15:55:33

Sziasztok!
Lenne egy olyan problémám hogy Detroit SF-el dolgozgatok, 2 farm gyűrű quest-el is próbálkoztam az egyik a VZ-s a másik Morpheus által kirakott farm gyűrű quest, de a VZ-nél aktiváláskor nem hogy elveszi az exp vagy gátolja a fejlődést hanem inkább szinteket ugrik a karakter, a Morpheus questjénél is pár szintet fel lép majd utána nem enged fejlődni ha aktiválom ha nem akkor se szorzó sincs beállítva. Be raktam SLZ leírása alapján az 1000%-os szorzó limitet akkor is ugyan az a probléma hogy lehet javítani és hol?
Még kezdÅ' vagyok de igyekszek tanulni :-) !

Ott inkább a PointChange-el lesz valami :)
Csináltál-e bármit ami hozzá nyúl? Alapból a max gold "Választható módosítások" nyúl hozzá, azt nem szabad betenni, legalábbis olyan formában nem, mert a PointChange-et nem csak a gold használja, hanem az exp meg sok más dolog is, ezért történnek ilyenek mint nálad.

Csak a szorzót emeltem 1000-re meg 1-2 fegyvert meg ládát raktam be mást nem csináltam, a max gold az alapból be volt állítva

Akkor legelőször ellenőrizd hogy be van-e téve a pointchange long long változtatás.
http://metin2hungary.net/index.php/topic,189507.msg997738.html#msg997738

"Quest pc.change_gold;" rész érdekel téged.

Ha ba van téve, akkor szedd ki. Amúgy is milyen szerver az ahol egyszerre több mint 2 milliárd yangot akarunk adni egy pc.change_gold-al ;D

2019-09-07, 16:12:24 #4 Utolsó szerkesztés: 2019-09-07, 16:28:00 Szerző: Zeratul
Az összes long long-ot írjam int-re?

Üzenet összefésülés: 2019-09-07, 16:28:00

3.3) Az összes give_gold, givegold stb variációnak ezt a parancsot add meg! És a pc_give_gold törölhető is. Hogy miért? Mert az alapból nem ellenőrzi, hogy átadható-e annyi yang, amennyit tényleg akarsz adni.
Kód: [Kijelölés] { "givegold", pc_change_money },
{ "give_gold", pc_change_money },Ajh, ahogy láthatod a SendMoneyLog megkapja a gold változót, ami már nem int, így ott is alakítani kell.Ez a változtatás érinteni fogja a db-t is!

nem találom a cmd.cpp file-ba

Ezt ajánlom ha van forrásod, nem pedig questben szórakozni és terhelni a szervert hogy vonja le tőled az EXP-t, xy időnként.

http://metin2hungary.net/index.php?topic=191996.0

Ha segítettem vagy akármi érted, akkor a +-t elfogadom.

Megpróbálom csak nem értek a forráshoz

Természetesen forrásban szebb, de ameddig nem javítja a pointchange-t, addig az exp nála buggolni fog, pl elnyom egy kk-t, ha kis szintű feldobja ~80-asra :D

Nem is értem hogy P3NG3R ennyi idő után is csak úgy otthagyta a dolgot, legalább odaírná hogy ezt inkább ne tegyétek be.

Zeratul azt javaslom hogy egy alap forrással hasonítsd össze ha a téma alapján nem tudod visszafelé csinálni, akkor lesz viszonyítási alapod.