Minden amit tudni kellene..(Nekem)

Indította Droid, 2019-08-20, 01:01:38

Sziasztok!

Amikor még én kezdtem ezt a metines dolgot, alapból adott volt egy vdi,egy portmapp,kliens,navicat és nagyjából készen is volt a szervered.. Mostmár, így 20 éves fejjel, újra eszembe jutott az ötlet..
[spoiler]Majd én megmutatom a metin közösségnek és ÉN,ÉN csinálok egy király szervert..Meg a f.... [/spoiler]

Hát nem, nem így történt. Nem értek semmit, őszinte leszek, vannak még halvány dolgok amikhez értek, de már a forrás fogalmam sincs micsoda, olvasgattam tényleg.. Egy két dolgot, alap 40k sf stb.. De én még mindig nem értem.. Leragadtam a VZ 34k-nál..

Szóval azt kérném szépen tőletek,hogy linkelejetk be pár forum oldalt ahol elolvasgathatom a dolgokat és végre meg is érthetem mi is az a game.tar.gz/mysql.tar.gz.. Nézz madárnak nem tudok.. Kezdő vagyok..

Ha lenne egy vállalkozó szellemű ember sok idővel aki TS-re feljön elmagyaráz egy két dolgot azt is megköszönöm..De tényleg akkor mindent megkérdezek.. "Nem azt,hogy,hogy kell betenni egy vértet,de a szerver készítés alapokat a forrással kapcsolatban."

Köszi,hogy elolvastad.. Negatív komment is komment lesz..

Szia én is mondhatni kezdő vagyok, de nem most kezdtem, elég sok dolgot megtanultam, de még van hova tanulnom. VZ szerver fájlokat felejtsd el, a vdi egyébként meg egy freebsd op rendszer + rárakva az sf és annyi.  Portmappokat már nem használunk. 2019-ben mindenki forrást használ szinte mert nagyon könnyen elérhető egy 40k sf forrásal együtt(kliens oldalall is )

A game.tar.gz  + mysql.tar.gz egy becsomagolt fájl, ami tartalmazza a sf+mysql cuccokat.

Üzenet összefésülés: 2019-08-20, 04:05:04

ha gondolod írj és segítek
Ha segítettem vagy akármi érted, akkor a +-t elfogadom.

Köszönöm a sok segítséget, kaptam pár linket azokat végig olvasgatom..  ;D

Meg jól eső érzésként tölt el,hogy nem néztek madárnak..
Tényleg köszi, a sok segítséget.