Mobokon átjárás

Indította idok2, 2019-07-11, 14:40:24

Hali, betettem a kliensembe az alábbit
Idézhttps://www.elitepvpers.com/forum/metin2-pserver-guides-strategies/4122482-c-stop-collision-arguments-bonus.html
Ugye a megadott idjű npcken át lehet menni. Működik is meg minden, ha én minden npcre szeretném rátenni akkor azt meg lehet e oldani valahogy, hogy ne kelljen beírni az összes npc IDjét.

2019-07-11, 14:50:41 #1 Utolsó szerkesztés: 2019-07-11, 14:52:52 Szerző: Chookez™
Próbáld meg így:

Ezen a funkción belül: [File: src/Client/Source/GameLib/ActorInstanceCollisionDetection.cpp]
BOOL CActorInstance::TestActorCollision(CActorInstance & rVictim)

Ez fölé vagy alá:
if (rVictim.IsDead())
return FALSE;

Tedd ezt:
if (rVictim.IsNPC()
{
return FALSE;
}

Idézetet írta: Chookez™ Dátum 2019-07-11, 14:50:41
Próbáld meg így:

Ezen a funkción belül: [File: src/Client/Source/GameLib/ActorInstanceCollisionDetection.cpp]
BOOL CActorInstance::TestActorCollision(CActorInstance & rVictim)

Ez fölé vagy alá:
if (rVictim.IsDead())
return FALSE;

Tedd ezt:
if (rVictim.IsNPC()
{
return FALSE;
}

Mivel te mobokon és npc-ken is át akarsz haladni:

if (rVictim.GetActorType() == TYPE_ENEMY || rVictim.GetActorType() == TYPE_NPC)

“Majdnem minden tudásunkért nem azoknak tartozunk, akik egyetértettek, hanem azoknak, akik nem.”

2019-07-11, 16:10:18 #3 Utolsó szerkesztés: 2019-07-11, 16:14:03 Szerző: Chookez™
IdézUgye a megadott idjű npcken át lehet menni. Működik is meg minden, ha én minden npcre szeretném
Ez alapján én csak az NPC-s részt szűrtem le.  :'(
Bár igaz, hogy a téma neve valójában "Mobokon átjárás" de hát most vagy szándékosan írta így, vagy csak úgy mert miért ne.  ::)

Idézetet írta: Chookez™ Dátum 2019-07-11, 16:10:18
IdézUgye a megadott idjű npcken át lehet menni. Működik is meg minden, ha én minden npcre szeretném
Ez alapján én csak az NPC-s részt szűrtem le.  :'(
Bár igaz, hogy a téma neve valójában "Mobokon átjárás" de hát most vagy szándékosan írta így, vagy csak úgy mert miért ne.  ::)

Valójában kitudja :D

“Majdnem minden tudásunkért nem azoknak tartozunk, akik egyetértettek, hanem azoknak, akik nem.”

Szörnyeken és npck en is gondoltam, de a szörnyeken fontosabb. Azert irtam igy mert egy adatbazisban van az osszes mob+npc ezert nem gondoltam hogy szamit, de akkor igen