VIP SYSTEM C++

Indította Radox, 2018-11-03, 14:43:27

Sziasztok, beraktam a VegaS féle VIP systemet, és működik! Melleékesen rá szerettem volna csatolni egy tárgyra, hogy az VIP funkciót meg adja ha egy tárgyra rá kattintok! Ez a leírás alapján: https://metin2dev.org/board/index.php?/topic/13344-c-how-to-get-a-vip/ Ugyebár itt a funkció dolga az volna, hogy ha rá kattintok a tárgyra, akkor autómatikusan beelírja az adatbázisba a "VIP"-t a játékosra! De ez valamiért nem működik! Tehát ha manuálisan írom a gmlist-be egy adott karakterre a VIP-t akkor minden gond nélkül megy, de itt ha rá kattintok a tárgyra nem csinál semmi! Lua be üzemelve. Mit ronthattam el? Esetleg valakinek egy működő funkciója van volna ehez? :)
Véletlennek azt nevezzük, amikor a számításaink kudarcot vallanak.

Séadó questet láttál már?

Nope

Üzenet összefésülés: 2018-11-05, 13:12:39

Vagyis ha a query-s részre gondolsz igen...De Az még rendben is van, de hogy az adott VIP meddig tartson stb... Ezen van a hangsuly

date oszlop, és kiszámoltatod, hogy milyen nap van, és +hozzáadsz napot querry segítségével?

Hát ez nem ment, valaki segítene egy működő lua-ával?

engem is érdekelne :S

OFF: Na engem meg az érdekelne, hogy hova akarunk mi VIP-et csinálni, ha magunk se értjük mi hogy működik?
A playerek felének még az se esik le, hogy milyen bónuszokkal és milyen tárgyakkal kell a karakterüket tápolni... Mi ez a "tipikus" pay2win system? Ok tom kell a támogatás meg ha már valaki átlép egy bazinagy összeget akkor jelezni kell, hogy a player "támogató" de azért nem tom felfogni, hogy ilyenekre hogy van agyi kapacitása egyeseknek, mikor még a sima metin se csinál ekkora parasztvakítást... ok tom ott csak a top3 csilivilizi magát de akkor is jókora képmutatásnak tűnik az egész Fizess Hogy kiírja a játék, hogy Fizettél egy státuszért... #prémiumtagság #fényezés
ON: írj magadnak listát arról, hogy mi hogyan működik és aztán ellenőrizd a logot és aztán kitalálhatod hogy hol van a hiba.