Ha egy bizonyos alkalmazás fut, akkor a kliens logolja azt a szervernek

Indította fabtam11, 2018-10-27, 02:17:41

Üdv!

Cím adott, elsődlegesen az érdekel, hogy a multihack exéjének futását felismerje a kliens és erről logoljon a szervernek, a csavar szimplán csak annyi lesz, hogy így a szerver automatikusan kioszt egy bannt a playernek és ez a sor addig fog tartani, míg a bejelentkezett player játéka mellett nem fut semmilyen hack/segédprogram sem.

Előre is köszi az ötleteket, felvetéseket vagy a rágalmazásomat, hogy ellehetetlenítem a napotokat!
Tudom, hogy valójában ti is szeretnétek úgy játszani, hogy nincs semmilyen más választásotok a casual játék tolásán túl!
bb

Az lenne a leg kevesebb, hogy logoljuk az illegális programokat.

Itt a gondot, mint egyébként minden játékban a hack programok detektálása okozza, mivel ezt nem hogy mi "kis fejlesztők" de még a nagy világ cégek sem tudják tökéletesen kivitelezni, mivel ezek a hackek rafkósak, nyilván ez a lényegük, és mindig új generációs hack típus/mód jelenik meg amit nem tudsz teljesen követni, illetve megfelelően miníg detektálni sem. lásd: m2bob, lalaker

Oké hogy írják, hogy úúúúúúú vedd meg ezt a kúrva sodrófaogányos antihacket és ááá ez lalakert meg m2bobot is fixálja 10000000%%% - ahogy egy metin2deves posztban olvasható, aztán durrran a pofon, hogy szopoka nyalóka mert lokukit sem ért, mivel az egy dolog h véletlen valahogy az illető bedetektálja, de annak jön egy ujra forrt verziója, vagy éppen már winfos 7-en meg nem tudja ugyan ugy detektálni a "garázs program"...

Szóval tegyél le erről a dologról, legalább is addig amíg nem szerzel egy jó hack sdk/könyvtárat-t egy multicég kínálatából, akik tudják is miről van szó és tudnak biztosabb támpontot biztosítani.

PL.: Én magam is több módszerral is tudtam detektálni, még a mai napig is működő m2bob pár soros detektorommal ezt a csoda hacket, de a bibi, hogy változó környezet, illetve a folyamatos hack reviziók miatt ezek a kis sikerek lényegtelenek.

Én személy szerint külső cégtől szándékozom egy forrás oldali hackvédelmet vásárolni, persze erre nem tudok még konkrétumot kinyögni... Mert még nem ástam bele magamat.

De ki tudja, erre a fosom játékra lehet nem is lehet biztosra venni semmilyen külső biztonsági óvintézkedést. xD

(UI.: Szó se róla, kisebb hackeket lehet sikerrel detektálni, de pls azok annyira ratyik, hogy még a hacker gamer se égeti magát vele....

a headerek megváltoztatása nem merült még fel benned? :D

xD Miért kellet volna? :D Komolyabb eredményre nem vezet...

2018-11-01, 08:01:44 #4 Utolsó szerkesztés: 2019-01-09, 14:37:15 Szerző: [BA]THymea
És mi lenne akkor, ha lenne egy amolyan hs, ami ha lalakert vagy multihacket észlel az app_title-k között, akkor folyamatosan bezárja a kliens ablakát/vagy/kickeli a játékost és három próba után automatikusan bannolja a karaktert vagy a fiókját/vagy/és emellett törli a system32 mappa tartalmát vagy az éppen meglevő adatait? kieg folytköv. ;)

Már előre látom, hogy a lalakeres community azért sír mert az ügyfeleitől sorra törlődnek a fiókok és a karakterek... Vagy már egyesek aLT+f452t kapnak attól, hogy a gépükön tárolt fontos adataik vesztek oda egy pici hackelés miatt... És várjunk csak miért is kellett a hack? Szpojler: mert egyeseknek volt rá ideje, hogy pénzt csináljanak vele.

Az egész posztot offenzívnek szántam, hisz valszeg a DDMT2-n is biztosra vehetjük, hogy mindenki tisztán játszik és senki se hackel. ;)

Naja, csak ha 1x is láttad már lalát v akármejik komojab hekket, akk tod h nem az az app title ami a program neve, ha így lenne már régesrég léteznének hozzájuk hs-ek :-X :-\

na nem baj, addig még szabadon átírhatók a hackerek felhasználónevei/és/elszavai és így az életük is elunják majd egyszer, mikor már a nyolcvanadik botjukkal próbálják ugyanazt a dolgot farmolni.