kliens

Indította richardo, 2018-10-17, 11:38:16

sziasztok valaki segítene?

egy másik kliensel szeretnék csatlakozni szervere de nem enged csak azzal amit hozzá kaptam miért?

2018-10-17, 11:51:10 #1 Utolsó szerkesztés: 2018-10-17, 12:00:31 Szerző: fabtam11
Üdv.

Ha teheted, akkor kérlek írd le, hogy milyen klienssel és azt is, hogy magán/más által futtatott szerverre próbálsz felcsatlakozni!

Köszi.

szia saját szerverem VZ 40k, volt egy régi szerverem DEMT2 és annak a klienst akarom csak hiába írom át ipt azt írja hiba szerver kapcsolatban azzal amit a szerverhez kaptam fel enged.

A DEMT2-d pontosan milyen szerveralapú volt? Nem lehet, hogy az a kliens nem forrás alapú\más forrással ment vagy esetleg még régebbi alapból készült?

az még franzi volt akkor még nem nagyon voltak ilyen forrás sz....

Ahham, szal annyi a lényeg, hogyha tudod, hogy pontosan hol és mit akarsz, akkor szépen apránként ki tudod vágni az item_listet és az msm fájlokban szereplő vértlekéréseket, amikhez a 40k-nál újra megtod írni az item_proto-s dolgokat... vagy ha van működőképes konvertered, akkor lazán konvertálhatsz a 40k-hoz is txt protot...  oO

[spoiler=kutyát se érdekeljen]
Amúgy nagyon bírom, hogy publikálom 40k-s txt protohoz a 2009-10-11-12-13-mas fegyókat, de a kutyát se érdekli. Publikálom eyvil dolgait, de úgy, hogy ugye ne ütközzenek a GF-es kosztümökkel, de ez se érdekel senkit és a legvégén inkább törlöm az egészet és mindent egy linklistára vágok és így akkor se érdekel senkit. LOL
[/spoiler]