[KERESEM]locale_de/en/it stb

Indította Rodriguez, 2018-10-16, 19:31:50

Sziasztok!
Esetleg valakinek vannak ilyen locale-i?
A következőkre lenne szükségem:
locale_de/en/it/tr
Vagy ha valaki tudja hogy honnan is tudnám ezeket megszerezni egy rávezető információval tudna segiteni?
Tudom, van egy alternativ megoldása is, hogy mindet leforditom, de sajnos az angolon és magyaron kivül nem beszélek és nem is tudok irni más nyelven.
Ezért ez nekem nagy segitség lenne.

Akinek esetleg bármi infója van ezzel kapcsolatban szivesen fogadom.

Előre is köszönöm!

GF kliens, más fórumon publikált kliens.

Van pl a rubinum ahol ugye minden nyelv kb megvan, csak ugye azt eléggé macerás kicsomagolni, amit én speciel nem is tudok, mert azért ennyire nem vagyok benne hogy még azt is felnyissam, tehát pl a gf kliensbe benne van úgy hogy ki lehessen szedni "paraszt" módszerrel?

Köszi fab!
Esetleg egy item-mob_names-ed nincs hozzájuk?
Tudom nem erről szólt a fáma de hátha ><

2018-10-17, 17:14:22 #5 Utolsó szerkesztés: 2018-10-17, 17:19:26 Szerző: fabtam11
Az összes ollózott dolgot emebből a témából szedtem össze https://metin2dev.org/board/index.php?/topic/15649-official-unpacked-updates-metin2de-new-spam-free/ szal köszönd P3NG3R-nek az alapanyagaid...
Ha P3NG3R-nek még megvan az a menő kliens proto->txt proto convertere, akkor lehet eltod kérni tőle!  :o Vagy ha nem ingyen, akkor tuti meghívod majd őt egy körre... vagy dunno hogy fizeted meg, de a tag nagyon állatul bontotta a GF dolgait!  ::)

Ezer hála bakker, komolyan! <3