hol tudom át irni

Indította aspika, 2018-10-07, 10:57:08

olyan kérdésem lenne hogy vz sf ben a yangot át irtam a kliensben ill a csetsorban még yangot ir hol tudom át irni?

Hát ha rám hallgatsz akkor a vz-t ott hagyod ahol van és elkezdesz forrásban dolgozni.
"A mai világ, a sátán világa,
Ahol a becsületért bitó, az árulásért hatalom" jár.https://www.youtube.com/watch?v=A0euseeiIFM&list=WL&index=

2018-10-07, 14:16:18 #2 Utolsó szerkesztés: 2018-10-07, 14:24:55 Szerző: UnKn0Wn
Amúgy én sose értem amikor valaki azt mondja hogy xy sf nem jó, válts forrásra. Ne keverjük a szezont a fazonnal.
A forrás nem egy szerverfájl, a VZ pedig egy teljesen jó alap, tenni kell bele saját 40k game-db-t, esetleg item_proto-t ki lehet cserélni egy újabbra, ill. a VZ-s sajátosságokat pl Vörös sárkány runt ki lehet venni, és egy teljesen alap, nagyjából buggmentes, magyar alapunk lesz amire teljesen jól lehet építkezni. (Amúgy WhiteWorld közkedvelt 40k sf-jének az alapja is VZ, csak mondom.)

Kérdésre válaszolva szerintem item_proto-ból olvassa amikor azt írja hogy "x yangot kaptál", az 1. item a yang. Igazából a yang is tárgy, csak máshogy van kezelve.

igen azt tudom a cheten amikor irja hogy xy yangot kaptál ill a kliensben nem tudom hol kell

Magát a yangot át irod item_protoban illetve item_namesben.
Tehát hogy nem azt fogja kiirni hogy xy yangot kaptál hanem xy kutyafülét kaptál.

Ezt akkor irja ki ha át irod kliens oldalon az item_protoban és úgy csomagolod vissza hogy item_names-el együtt persze mikor már át irtad a yangot.

Idézetet írta: UnKn0Wn Dátum 2018-10-07, 14:16:18

tenni kell bele saját 40k game-db-t, esetleg item_proto-t ki lehet cserélni egy újabbra, ill. a VZ-s sajátosságokat pl Vörös sárkány runt ki lehet venni, és egy teljesen alap, nagyjából buggmentes, magyar alapunk lesz

Ha jól emlékszem ennyi nem elég mivel teleköhögi a syssert  ???

2018-10-07, 16:30:35 #6 Utolsó szerkesztés: 2018-10-07, 16:32:21 Szerző: UnKn0Wn
Csak akkor "köhögi tele" a syserrt ha cserélsz protot, ugyanis van pár cucc a dropban ami nem alap. Asszem pl kutatói növény láda. Az nem GayF.-es cucc, tehát gf-es protoban nem lesz benne. De nem kínai karakterekkel köhögi tele a syserrt hanem írja hogy cannot load special_item_group/mob_drop_item.txt, xy not exist/cannot find. Igazából szerintem ezzel bárkinek meg kell bírkóznia, két lehetőség van: kiveszi a dropból, vagy hozzáadja az item_protohoz.