Item szétszedés bug

Indította IceCry, 2018-10-03, 19:38:13

Sziasztok, tapasztaltam egy olyan bugot hogy egy itemből több van egymásban és ha szétszedném pl: a 10-ből kiveszek 1-et és azt a 1-et visszarakom a 10-re akkor 1db lesz és a másik 9 eltűnik.
Kérlek segítsetek hogy, hol és hogy tudnám megoldani ezt a bugot.

Egy kis kiegészítés amit tapasztaltam, hogy ha kilépek a szerverről és visszalépek a szerverre akkor az elvesztett cuccokat magam alá dobja.

A szokásos kérdés.:
Mit módosítottál, milyen fájlokat szerkesztettél, milyen systemet tettél be, szerinted mi a franc lehet, van-e mentésed a projekt korábbi állapotáról és így tovább... kérdőjel

2018-10-14, 22:12:49 #3 Utolsó szerkesztés: 2018-10-15, 11:51:57 Szerző: IceCry
Rengeteg minden van módosítva, egy csomó rendszer, hát ami az leltárhoz konkrétan kötődik: Hát fehéren villog ha új cuccot kapsz, más kinézetű az leltár, meg 4 leltár van és kb ennyi ami konkrétan a leltárhoz kötődik. Esetleg van valamilyen ötleted hogy mi okozhatja a hibát? Vagy esetleg hol keressem a hibát?

IdézA szokásos kérdés.:
Mit módosítottál, milyen fájlokat szerkesztettél, milyen systemet tettél be, szerinted mi a franc lehet, van-e mentésed a projekt korábbi állapotáról és így tovább... kérdőjel

Amint kérdezte előttem, szerintem hasznosabb volna leírnod hogy mióta áll fent a hiba és mi előtt jelentkezett ez nálad az előtt mit módosítottál és már is lehet tudni hogy mi okozhatja a gondot  ???
"A mai világ, a sátán világa,
Ahol a becsületért bitó, az árulásért hatalom" jár.https://www.youtube.com/watch?v=A0euseeiIFM&list=WL&index=

Hát akkor jelenkezet a hiba mikor megcsináltam hogy egyes cuccokat egymásba lehessen rakni, mert előtte nem lehetett egymásba rakni. Pl nem lehetett egymásba rakni egyes kulcsokat és egyes ládákat, úgy simán lehetett nyitni egyenként, de most ha egymásba lehet rakni és egy kulcsot ráhúzol mondjuk 200 ládára akkor csak egy ládát nyit ki és a többi eltűnik.