frizura berakás hiba

Indította akos40001, 2018-10-03, 18:17:45

Sziasztok ismét  a segítségetekre lenne szükségem.
Nos tehát betettem egy frizurát , és nem azt jeleníti meg kliensben amit betettem, hanem egy olyat ami már bennt van. (pont ennek a cuccait másoltam ki és csak az id-t írtam át )
iconba nem tettem be még , mert nem kaptam hozzá (azt majd én csinálok hozzá) Bár ide szerintem nem kötelező, ahhoz hogy működjön..
pc2-be betettem textúrákat stb , locale_huba itemlistbe és itemprotoba is bennt van.. + serverside is minden ok!
rootba is beírtam az msm-be..

Valakinek valami tipp?
Köszi előre is !!

msm hiba... vagy a HairDataCount értékét kéne növelned vaaagy valahol elfelejtetted rendesen megírni a HairData új elemeinek számértékeit \\ a hibád számomra úgy néz ki, mintha... másoltad volna a régiket, de kb pechedre valahol egy számérték kimaradt volna és emiatt az egész csúszott ahogy van. Ezutóbbi esetén nézd végig, hogy az új HairData résznél pontosan egymást követik-e az újabb hajak részei.  :o

extratipp: ha a tárgyID-d 46000 feletti, de 73-75k alatti, akkor uitooltipben kell engedélyezned h mely ID-k esetén keressen sub file-t a hajak illusztrációjához\nagyobbacska képéhez (icon/hair/) elérésről.

2018-10-04, 10:58:49 #2 Utolsó szerkesztés: 2018-10-04, 15:28:30 Szerző: akos40001
Délután ránézek!
Köszi addig is :D
7500 az id kb

Üzenet összefésülés: 2018-10-04, 15:28:30

Hát az eléri útvonal az fixen jó :D
Még annyit hogy ahhoz hogy látszódjon ahhoz kell a quest vagy nem?
Mert ha jól tudom az csak a buffokra vonatkozik.
Szóval valamit biztos elrontottam :D , de hogy mit ....

75000-re kellene az ID, nem?

szal a közeljövőben vagy az egyik msm fájlod kéne h megoszd azért, hogy segítsünk vagy pedig szükség lenne némi nemű infóra, hogy pontosan mely részeket módosítottad és h jó value3 értékeket adtál-e meg, ami ugye egyezik az msm-es résszel...  ::)

Köszi szépen!
Igen igazad volt , én hülye nem írtam át a socket3-at :D