p2p forrás védelem Pisti95

Indította Word, 2018-10-02, 15:50:12

Üdv mindenkinek!  :)

Mostanság elszaporodott a p2p portok támadása avagy Api tool támadás. Most 2017-ben nem divat már védeni az Api tool-t, pedig MUSZÁJ! Már vannak webtárhelyre feltöltött p2p bash panelek, melyeken keresztül lövöldözik a szervert. Ezzel a forrásos védelemmel nem fogja tudni lelőni a szervert, hiába tudják az IP-t és a p2p portot.

Azonban még mindig kötelező a CONFIG fájlokban az adminpage_ip: 127.0.0.1 legyen és az adminpage_password: legyen saját magunk által megadott jelszó, amit nem adunk ki senkinek.

sziasztok számomra ez a ki jelentés elég erős Már vannak webtárhelyre feltöltött p2p bash panelek, oké de egyikel se lehet el löni egy alap 40k szervert vagyis sajátot nem sikerült vele pedig még nincs le védve sem   mind 2 helyzetben  teszteltem vps v boxon lévő szerver esetében :)

A p2p opciót válaszd és lelő egy alap 40k-t is. Azt csak tűzfalban és/vagy forrásban lehet védeni, biztos vagyok benne hogy egy 40k-t le lehet lőni így, mert teszteltem. (Nem is csak magamnál ::) ) Sima world porttal nem, mert mindenkinek ott van már a config fájlában az adminpage ip&pass.

Amúgy ez a téma kb olyan mint a mostanában divat "az oltások rákot okoznak" xD