Más játékosok nem tudnak felcsatlakozni

Indította Jonathan, 2018-09-30, 15:49:29

Szerverről pár infó:
- 32bites freeBSD
- VZ v2 szerverfájlal készült.
- Hamachis

A kliensbe átírtam az ip-ket a szervert futató gépről feltudok lépni. Tűzfalt ki kapcsoltam rajta, de úgy se enged a másik gépemről felcsatlakozni a szerverre.

Egyéb info: A két gép TP-Link routerről kapja az internetet UTP kábelen keresztül.

Ötlete van esetleg valakinek ?

És meik fajta illene hozzá vagy csinálni kell egyet ? :/

2018-10-01, 00:15:20 #3 Utolsó szerkesztés: 2018-10-01, 00:17:46 Szerző: Word
forrás

Node így hogy erre írom át a desc_client.cpp-t:

memcpy(p.szIP, "85.66.69.25", 16);
(A rosszakaróknak üzenem hogy ez nem az Én IP címem mielőtt DDOS-hoz vagy egyéb finomságokhoz nyúlnának)
Meg pár sorral alatta ezt átírom:

strlcpy(p.szPublicIP, g_szPublicIP, sizeof(p.szPublicIP))
Erre:

strlcpy(p.szPublicIP, "85.66.69.25", sizeof(p.szPublicIP))

csak ehhez kel a p2p portok is hogy nyíitva legyenek tesztelve a le írás nálam probléma mentes volt!

És ezt a desc_client.cpp-t hol találom ? Bocsi az értetlenkedésért, de kliens forrás modosítással még sose volt még  dolgom. Eddig átírtam a root fájlokban az ip címet a hamashisra és ment is most nem tudom miért van ennyire meg bonyolítva már ez az egész.

Azért mert ez szerver oldali file. game/src mappában.

Idézetet írta: Samurai4969 Dátum 2018-10-12, 19:21:27
Azért mert ez szerver oldali file. game/src mappában.

Nem tudta lekérdezni a filezilla sajnos. Rá kerestem manuálisan is, igaz az már usr/src -de az üres máshol nem találtam sajnos.

Kép:

Csapjatok az asztalra és kiáltsátok hangosan:
"Hát de a deves 9.2-es kraizy.tar.gz Freebsd-vel ellátott vdi-ről még nem hallottál haver?"

Idézetet írta: fabtam11 Dátum 2018-10-28, 10:40:32
Csapjatok az asztalra és kiáltsátok hangosan:
"Hát de a deves 9.2-es kraizy.tar.gz Freebsd-vel ellátott vdi-ről még nem hallottál haver?"

Oda csaptam batta meg a macska :D Köszke így már legalább biztos, hogy emiatt nem találom mivel nincs is bent... köszi szépen témát zárom ment a +.