Karakter leltár, vegyeskereskedő bolt,felszerelés le és felvétele hiba.

Indította supersonic, 2018-09-24, 16:44:03

Sziasztok!
Az lenne  a fő problémám, hogy a szerveren, egy karakterrel sem tudok a vegyeskereskedő eladó nőtől itemet kivenni, megvenni, a karakter leltárban nem tudok mozgatni semmit, a karakter felszerelését nem tudom mozgatni.

Kezdő vagyok (nagyon) viszont nem emlékszek, hogy valamibe belenyúltam volna , hogy ez a hiba jelentkezzen.
Amit állítottam filezilla alatt, az annyi, hogy Quest lett berakva, meg lett írva a dt és a lélekbarlang quest, mivel nem lehetett bemenni egyik helyre sem. Ezek működnek is.
A hiba akkor jelentkezett, amikor egy pet quest-et akartam betenni és lehívtam az itemet gm karival, ez után már nem mozdult semmi a fent leírtak után. Kivettem, de sajnos a hiba jelenleg is adott. Magyarul az a gond, hogy a vegyeskereskedő től nem tudok venni semmit, sem az esemény szervezőtől, illetve a karakternek a felszerelését nem tudom le és felvenni, a raktárában nem tudok mozgatni semmilyen itemet. Nagyon megköszönném ha valaki segítene  valami crash lehet de nem tudok rájönni. A raktáros engedi az itemeket kivenni, de a karakter raktárában nem enged betenni semmit.FreeBsd9.2 van vboxban mountolva.

Köszönöm a segítséget !

Kliens syserr?
Ha nincs akkor bináris hiba. (Indító & game fájl)

A hiba már nem jelentkezik, bináris hiba volt lehetséges. Köszönöm !