Loigin interface, Port elérhető, nem elérhető

Indította AngelOfGod, 2018-09-21, 01:11:57

Sziasztok már régebben kérdeztem ezt de senki nem tudott úgy segíteni. Na a lényeg hogy a login interface-nél szeretném azt hogy legyen egy kép a 1. Csatorna mellett hogy "Elérhető" (Kép formájában) Ha az adott csatorna nem elérhető akkor meg az lenne hogy "Nem elérhető"" (Kép formájában)

Az megvan elméletben hogy hogy lehetne megvalósítani, de gyakorlatba nem igazán tudom, mármint hogy tudnám lekérni hogy az adott port elérhető-e vagy sem, és ezt hogy tudnám alkalmazni gyakorlatba.

Az kéne hogy ugye a intrologin.py-ba belehessen szúrni ezt.

Remélem érthetően írtam le, és remélem valaki tud segíteni akár egy komplett login interface-t is belinkelhettek ide amibe benne van ez és kiszedem belőle :D

Wály? :'( :-\
Mért kínlódsz a lekérdezéssel amikor lyémírbá alapból megoldotta? :o ???
[spoiler].../NORM/BUSY/FULL[/spoiler]
Szimplán kiszeded a szöveget, majd state-től függően betöltöd a képet, vagy alapból odatolsz kettőt és show/hide-olod őket.

Értem én csak megvalósítani nem a legkönyebb ezért gondoltam hogy valaki nem-e tud leírást vagy egy login interface-t amibe ez már megvan valósítva, de közbe már rábukkantam erre: http://metin2hungary.net/index.php/topic,183208.msg962677.html#msg962677 ebbe benne van amit én akartam, de azért köszi a segítséget.