Property

Indította Zhyte, 2018-09-19, 14:37:40

Sziasztok!
valaki nem tudja miért zár be a kliens property fájl hozzá adása után ?

előre is köszönöm a választ!

A koreai karakterek miatt, a nexus nem igazán szereti őket. Bontsd ki tim 1.6-tal, írd át őket valamire, majd lehet nexussal csomagolni.
"Tisztelet a kivételnek! Mindig tisztelet a kivételnek!"
"KezdÅ' vagyok, ne nézz le... (:"

mit bontsak ki mivel ? át tudod küldeni azt a programot?

2018-09-19, 18:00:26 #3 Utolsó szerkesztés: 2018-09-19, 18:05:33 Szerző: UnKn0Wn
Beletettem az XML-eket is, már csak használni kell, mert gondolom te totál kimaradtál ezekből a régi szép időkből amikor még nem voltak ilyen automata csomagolók mint az eternexus :D

[spoiler]property.eix-epk-t ha kibontod eternexussal, a tartalmának 90+%-a elveszik, minden nem latin betűs fájlnak annyi.
De pl VZ-ben már latin karakterekre van írva, így ha alap kliensed van, akkor fogod és kiveszed onnan. Purgatóriumig biztos benne vannak a dolgok. Máskülönben amit csatoltam azzal kibontod, átnevezgeted a fájlokat tetszőleges latin karakterűekre, majd eternexussal visszacsomagolhatod. Timmel is, csak meg kell írnod az xml-t vagy xml kreátort kell használnod, mert ez nem automata csomagoló.[/spoiler]

Hát igen eléggé oly annyira hogy még mindig nem értem hogy mit kell csinálni :D

tim.-el bontsd ki  írd át őket amire akarod majd eternexussal vissza,, :) mit nem értesz ebben ?:D a program használatát vagy a teendőket?:D
"A mai világ, a sátán világa,
Ahol a becsületért bitó, az árulásért hatalom" jár.https://www.youtube.com/watch?v=A0euseeiIFM&list=WL&index=

hát úgy az egészet nem értem van egy Property mappám tele prb,pre,prt stb fájlokkal
és ezeket hogy írjam át meg mire?

A koreai karaktereket írd át latin betűsre..
"Tisztelet a kivételnek! Mindig tisztelet a kivételnek!"
"KezdÅ' vagyok, ne nézz le... (:"

egyetlen egy koreai karaktert nem látok

2018-09-21, 09:39:08 #9 Utolsó szerkesztés: 2018-09-21, 09:41:27 Szerző: UnKn0Wn
Ha eternexussal bontod akkor nem is fogsz, nem bontja ki őket.
Sőt ha már vissza is csomagoltad a property-t eternexussal akkor nagyobb fuck van, elvesztek már, tegyél vissza mentést.

nincs mentésem ilyenkor mit csináljak?

Gondolom alap property volt, vedd ki VZ-ből a property-t mert abban már át vannak nevezve latin karakterekre, és te simán bonthatod Eternexussal azt már.