Szerver készítés VPS Debian 9-el

Indította Raidox75, 2018-09-12, 23:14:14

Sziasztok! Szeretnénk egy szervert létrehozni,viszont a VPS szerverünkre nem tudjuk felrakni a játék szervert magát. Készítettünk rengeteg új mapot új eventeket házi szerveren,amik tökéletesen működnek. Ebben esetleg tud valaki segítséget nyújtani ?

Weboldal
Mysql-adatbázis

Köszönöm előre is a válaszokat !

http://metin2hungary.net/index.php/topic,198244.msg1048986.html#msg1048986
IdézKi/be csomagoló, törlés parancsok:

Értelemszerűen becsomagolod otthon, feltöltöd a vps-re, majd ott meg kicsomagolod.
Ha esetleg Mysql szerver nem lenne feltelepítve, vagy a libek, akkor abban a témában azokat is megtalálod, meg még pár hasznos dolgot.

Üdv!

Ameddig a forrást nem írod meg más linuxra is, addig kb 1% esélyed van, hogy működni fog.
Mivel sok lib amit kér pl nem ua. a neve mint freebsd-n vagy nem is létezik.
Szóval ha nem értesz a forrás szerkesztéshez, illetve nem írtál forrást hozzá, akkor nagyon sehogy, max esetleg azzal van talán esélyed, hogy telepítesz rá egy wine-t és windowsos fordítást csinálsz rá.

Más különben nem nagyon van esélyed. Tudom én régebben többször próbáltam. De sehogy sem jött össze... Pedig én azért értek hozzá, főleg, hogy már lassan 9 évnyi tapasztalatom van a linux szerverekben. főleg debian-ban. Freebsd/Windows-on tudsz metin szervert csinálni. Vagy talán a wine alkalmazással linuxra.

Igaz, én elsiklottam a téma címében lévő debian mellett ;D
Maradjunk annyiba hogy esélytelen arra rátenni (átírni) hogy működjön, nem lehetetlen, de arra is kevés esély van hogy holnap Donald Trump lemondjon és én kerüljek a helyére 8)

A BSD is Unix alapú. Nem próbáltam más oprendszeren lefordítani, de szerintem nem lenne probléma Debianon vele.

C++ programmer at Gameloft

2018-09-15, 21:45:07 #5 Utolsó szerkesztés: 2018-09-16, 11:38:54 Szerző: UnKn0Wn
Idézetet írta: Distraught Dátum 2018-09-15, 21:21:09
A BSD is Unix alapú. Nem próbáltam más oprendszeren lefordítani, de szerintem nem lenne probléma Debianon vele.

Ha minimális módosításokkal működésre tudod bírni stabilan, akkor írok egy nyílt levelet Donald Trumpnak hogy adja át neked a helyét 8)

Idézetet írta: Distraught Dátum 2018-09-15, 21:21:09

Én próbáltam kb 3 hónapig szórakoztam vele... aztán feladtam, nem lehet, halom "lib" nem létezik debianhoz, amin a freebsd-hez letöltesz innen linkről... ráadásul soknak ami létezik esetleg, teljesen más a neve, hiába unix.., nem az a lényeg, én tudom, mert csak debiannal foglalkoztam már akkor is mikor még át akartam fordítani.