merre van?

Indította soniice, 2018-09-12, 18:15:49

Sziasztok!

Ezeket hol tudom megemelni?

2018-09-12, 18:52:52 #1 Utolsó szerkesztés: 2018-09-12, 19:06:59 Szerző: UnKn0Wn
Én nem fogom helyetted megkeresni, de elmondom hogy kell megkeresni, hogy többé ne kelljen ilyen témát nyitnod.

Minden szöveg a locale_xy-ban található locale_game & locale_interface.txt-ben van. Nyisd meg a két fájlt, majd keress rá a szövegre "..ntar Attributos" (vagy ha csak google kép és neked magyarul van, akkor magyarul keress rá, de remélem ezt mondani sem kell). Oké, a sorában ugye előtte lesz egy kifejezés, azt használják a py-k-ben. Kibontod az uiscriptet (illetve a locale-ban is van pár py amit onnan olvas, de ezt pl tuti nem onnan fogja) és a megkeresett kifejezésre rákeresel a notepad++ keresés -> keresés a fájlokban --> mappa, betallózod az uiscript mappáját.

Sikeresen meg is találtad, természetesen a koordinátákat kell majd szerkeszteni. (y)
(Nem kizárt hogy a szövegét és képét külön kell, ha nincsenek összevonva. De látni fogod)

Megvan koszi szepen illetve ezt hogyan tudom megoldani hogy ne legyen a közepe piros?

Valaki esetleg?