Nem *.epk fájl kibontása?

Indította vipzoli, 2018-09-08, 13:49:32

2018-09-08, 13:49:32 Utolsó szerkesztés: 2018-09-08, 13:57:48 Szerző: vipzoli
Sziasztok!
Hogyan lehetne kibontani egy nem EPK alapú fájlt? Kizárólag egy kiterjesztés van (tehát nincs "eix") próbáltam az összes bontóval szinte de egyik sem bontotta :(. Szükségem lenne néhány fájlra abból a kliensből.

Előre is köszi!

Visszanevezed epk-ra v átírod a bontóban h ne epk-t keressen hanem ami neked van, az eix meg nyílvánvalóan be van olvasztva.
Szóval amíg vmit nem varázsolsz addig nem bontod.

Azt már próbáltam :( EterNexus-t is átállítottam már, hogy *.nw2 kiterjesztést használjon de akkor sem bont :(

Lzo :D
Sőt, mivel már van forrás klienshez és bontóhoz is, így az sem biztos hogy alap hosszúságú ;D ;D ;D

Hagyd rá, vagy próbáld meg máshogy. Ingame extractor, vagy etermgr.
Vagy fizess valakinek aki kiszedi neked.

Te most AZT a klienst akarod bontani? :o ???
Ha igen sok sikert kívánok hozzá :D

2018-09-08, 15:23:04 #5 Utolsó szerkesztés: 2018-09-08, 15:24:38 Szerző: vipzoli
Idézetet írta: 5310pati Dátum 2018-09-08, 15:18:58
Te most AZT a klienst akarod bontani? :o ???
Ha igen sok sikert kívánok hozzá :D

Igen azt  ;D ;D a 3db map1-re lenne szükségem belőle illetve egy hátasra (hópárduc).

Akkor unknown utolsó opciója maradt csak ;D
Ha csak nem törte fel vki más is azóta és pubolta amit kétlek, elég szép kis védelmük van.

Valószínűleg már valaki feltörte ugyanis nem 1 helyen láttam a titán vérteket is. Most fogom letölteni az etermgr-t :)

Végem

Esküszöm ez már aranyos

Idézetet írta: vipzoli Dátum 2018-09-08, 15:29:45
Valószínűleg már valaki feltörte ugyanis nem 1 helyen láttam a titán vérteket is. Most fogom letölteni az etermgr-t :)
Nem viszi ;) ;D :-X :'(

Igen sajnos rájöttem :( Megcsinálnám magamnak is de modellezéshez se türelmem se ügyességem  ;D ;D ;D akkor ez felejtős :(

Lehet később ránézek megin, 1x majdnem sikerült bontani :-X :'(
majdnem

Etermgr nekem is elkezdte volna bontani de crash-el a kliens :(

Elég ostobaság azt hinni h 1 ilyen bontó működni fog azon a kliensen ::) :-X :'(