Vz-szerver file hiba a fel csatlakozás

Indította Corsten, 2018-09-07, 12:01:08

sziasztok!
nekem lenne egy olyan problémám hogy csináltam egy szervert és csak én tudok be lépni a játékba senki más nem tud fel csatlakozni.
a portokat a tplinkre fel tetem ahogy kell!.
gondolkodtam még a tuzfalon de azt is ki kapcsoltam nem értem hogy mi lehet a probléma

Használj MC indítót, hogy mások is feltudjanak menni, vagy BIND_IP helyére írd a routered ip-címét bár vz-ben nem tudom hogy van-e ilyen lehetőség.

2018-09-07, 12:08:26 #2 Utolsó szerkesztés: 2018-09-07, 12:10:13 Szerző: Corsten
a kliensbe át irtam az ip-cimeket meg a vz-nek van egy Mc-inditoja azt is probáltam nekem legalább is el indul de senki másnak nem

Üzenet összefésülés: 2018-09-07, 12:10:13

BIND_IP olyat nem találtam a kliensbe

BIND_IP: nem a kliensben van, hanem neked kell beleírni a Config fájlokba.

USR/GAME elérésen, a channelekbe, auth, stb.

VBoxon futtatod vagy VPS-en ?
Ha otthon vbox-on akkor csinálj 2 klienst egyikben a serverinfo.py-be amit te használsz ideiglenesen amíg nem lesz vps-en 192.168.xy.xy ip-det írd be, míg a másikba amit a haverjaid/ismerőseid fognak használni a külső ip-det írd be. Portokat nézd meg hogy be van-e írva, illetve Config fájlokban se felejtsd el átírni az ip-t.
"A mai világ, a sátán világa,
Ahol a becsületért bitó, az árulásért hatalom" jár.https://www.youtube.com/watch?v=A0euseeiIFM&list=WL&index=