Guild full reset to zero?

Indította fabtam11, 2018-09-06, 20:24:50

Üdv m2h és Ábe ATAG népe!

Valaki tudna kreálni egy komplett leírást arról, hogy hogy is kellene resetelni és mindent alapállapotba vágni a céheknél? Adódott egy minimális problémám és jelenleg a céhvezérek valahogy képtelenek a jogaik kezelésére\ nem tudnak jogokat adni.
Vagyisöhm...
Valaki csinálna egy komplett kódsort a céhek reszetelésére v a hiba fixálására? (igen én a hiba megoldását a resettel akarnám megoldani, mert a projekten max 20 tesztelőm robotol, szóval nincs sok céh ésöhm... értitek nincs nagy veszteségem abból, ha a két-három meglevő céhet valamikor resetelem\majd egy mentésből újraépítem)

Öhm előre is köszi a segítséget!
További remek estét kívánok! :)

IdézAdódott egy minimális problémám és jelenleg a céhvezérek valahogy képtelenek a jogaik kezelésére

Nézd meg a guild_grade táblában az "auth" résznél hogy az értékeknél ez ott-e van: (Design table)
'ADD_MEMBER','REMOVE_MEMEBER','NOTICE','USE_SKILL'

Valami ilyesmire emlékszem, lehet hogy hülyeséget írtam...  :'(

Illetve asszem a vezetőknél valamelyik céhes táblánál kell lennie ilyen sornak, ami vagy ez ami fentebb van vagy kicsit másabb...  ???

úgyan ez a hiba  ha céhet csinálok akkor még jó be tudok venni embert stb de ha reboot- olom a szervert utána nem eltünik a vezető rang teljesen. Ja és a guild_grade táblában nincs 1-es sor ami elvileg a vezetőé lenne. Köszönöm.

" Az akadály az, amit akkor látsz, ha leveszed a szemed a célról. "

2018-12-04, 12:43:19 #3 Utolsó szerkesztés: 2018-12-04, 12:45:21 Szerző: fabtam11
syserr\log gondolom nincs...

nincs :S

karakter kódólás miatt nem tetszett neki a vezető szó és így a táblába azt a sort nem hozta létre köszi azért a segítséget témát zárom. hopp nem én nyitottam nah a lényeg hogy megvan a probléma :D