WON rendszer

Indította UnKn0Wn, 2018-09-03, 12:28:34

Sziasztok, valaki tudna linkelni egy tesztelt WON rendszert?
Ill. ha lehet, akkor hozzá egy Ken-es offline shop integrációt, bár lehet ezzel már sokat kérek, publikálva még nem láttam.

Előre is köszönöm!

csak be kel írni googléba hogy metin2 won system c++ és első találat lett volna

https://freakgamers.org/threads/c-won-system-update-v2-15-10-2016.6963/

nem tudom hogy jó e vagy nem olvasd el amit írnak vagy keres másikat.

Gondolom a témanyitó nem hülye, csak el akarja kerülni hogy berak 3 félét mielőtt talál egy normálisat ;D
Freakgamers meg pont az a fórum ahol a hozzászólásokban csak "nice thanks" van mert ugye addig nem elérhető a letöltési link, amíg nem szól hozzá valamit.

2018-09-03, 22:51:30 #3 Utolsó szerkesztés: 2018-09-03, 22:57:45 Szerző: UnKn0Wn
A hangsúly a tesztelten volt :D

Nade megpróbáltam betenni amit World linkelt, azonban egy csomó helyről kihagytak cheque dolgokat a leírásban. Oké, pótoltam, azonban amikor az offshopos részeknél voltam rá kellett jönnöm hogy ez bizony a legrégebbi offlineshophoz való. Ken rengeteget alakított rajta azóta. Na itt még nem adtam fel, gondoltam oké valahogy megoldom. Szerveroldalt sikerült is, le is fordult. Kliens oldal viszont teljesen más felépítésű volt, tehát itt már inogott a léc rendesen. Aztán belenéztem a kliens fájlokba (.py), és nem tutorial volt egy csomó fájl hanem komplett fájl. Na itt hagytam abba és veszett el kb 3 órám. Köszi xD

a kész pythonokban rákeresel, esetleg összehasonlítod a tiéddel, és megis van, hogy mi van módosítva, Np++-nak van Compare plug-inja.
Az ember csak fiatalon találhat ki igazán új dolgokat. Utána már túl tapasztalt, túl híres (...) és túl ostoba.

https://metin2dev.org/board/index.php?/topic/15456-super-releasesoulbind-cheque-advancerefine-systems/

Na ez működik ;D Egyedül Mano hozzászólásából kellett még betenni egy kódot amit a tutorialból kifelejtettek, illetve nekem egy int8_t-t át kellett neveznem int-re kliensoldalt, mert valamiért nem tetszett a VS2013-nak. De más nem volt.