Minden épület eltűnt!

Indította materspith, 2018-08-29, 15:55:30

Valaki tudna segíteni abban, hogyan tudnám vissza varázsolni az épületeket? :O

Mint ahogy az előző témádban: syserr.txt

De nagy valószínűséggel:
Property.eix-epk-t átcsomagoltad, és elveszett a tartalmának a nagy része, hisz egy sima bontó nem tud bontani kínai/koreai karakteres fájlnevekkel ellátott fájlokat.

Idézetet írta: K3zX Dátum 2018-08-29, 16:50:37
Mint ahogy az előző témádban: syserr.txt

De nagy valószínűséggel:
Property.eix-epk-t átcsomagoltad, és elveszett a tartalmának a nagy része, hisz egy sima bontó nem tud bontani kínai/koreai karakteres fájlnevekkel ellátott fájlokat.

Az a helyzet hogy nem igen nyúltam én ilyen fájlokhoz... Abszolút nem csomagoltam ki őket.. :(

de most meg a syserr ezt írja:

0901 22:32:02462 :: ============================================================================================================
0901 22:32:02462 :: Abort!!!!

2018-09-03, 13:29:08 #3 Utolsó szerkesztés: 2018-09-03, 13:55:21 Szerző: fabtam11
szóval akkor mit módosítottál utoljára és melyik kliensalappal meg forrással dolgozgatsz?

azt bírom mikor mindig van egy olyan felhasználó, aki azt hiszi, hogy PM-ben üzengetve megoldjuk az ügyesbajos problémáját, holott ez csak a segítség kérő téma csoport pont azért van, hogy az ott megnyitott témákban  próbáljuk megoldani a gondokat.

szal a cucc türkmmo-ról van, 2013-mas mesterklón és kb csak a roothoz \még ahhoz se nyúlt a téma nyitója.
Bármennyire is szeretnék pmben üzengetni, sajnos ezt a dolgot ebben a témában kell megoldatni\kitalálni materspith

Idézazt bírom mikor mindig van egy olyan felhasználó, aki azt hiszi, hogy PM-ben üzengetve megoldjuk az ügyesbajos problémáját, holott ez csak a segítség kérő téma csoport pont azért van, hogy az ott megnyitott témákban  próbáljuk megoldani a gondokat.

+1 ;D

Amúgy ha nem nyúltál hozzá akkor alapból rossz. Ez a syserr meg nagyon bíztató hogy még hibaüzenet sincs benne. Biztos egy profi kliensről van szó. Én csak annyit tanácsolok hogy ezt hagyd a francba, és ne nyiss mester copy szervert még akkor sem, ha véletlen rátalálnál egy normálisabb mester publikációra.

Na hát itt az a helyzet, hogy hihettek engem kezdőnek meg nem tudom minek de nem születtem kiváló szerver készítési tapasztalattal úgyhogy nem igazán értem hogy néha mit is csinálok :/ Szóval ezért bocsánat  :'(

De egyébként a root-ot módosítottam illetve ellenőriztem a "property-t" is amikbe állítólag az épületek vannak de azon belül minden fájl megvan úgyhogy tényleg nem tudom mi a probléma

Ha bárkinek van valamiféle tippje akkor azt megköszönném!

[spoiler]
IdézNa hát itt az a helyzet, hogy hihettek engem kezdőnek meg nem tudom minek de nem születtem kiváló szerver készítési tapasztalattal úgyhogy nem igazán értem hogy néha mit is csinálok :/ Szóval ezért bocsánat  :'(

Ez az, miért akarsz nem alap dolgot csinálni, mikor még alaphoz sem értesz? Nem logikus.
Mellesleg mivel nincs syserr, így ezt csak úgy lehet megoldani hogyha valaki leszedi, beüzemel hozzá egy szervert, és megnézni. Mivel mesteres fájlokról van szó, így ez nem én leszek.[/spoiler]

Esetleg nézd meg van-e D:\Ymir Work mappád, mármint a gépeden, nem a kliensben. Mert azt beolvassa a kliens.
World Editor miatt sok embernek van, és csodálkoznak miért nem frissül valami.