Játékidő

Indította TheSLESH, 2018-08-26, 12:56:05

MAX YANG bővítés után, a játékidők megzavarodtak, 2521514141nap stb-t ír, ingame. Melyik packet nem egyezik szerver, és kliens oldalon?
Az ember csak fiatalon találhat ki igazán új dolgokat. Utána már túl tapasztalt, túl híres (...) és túl ostoba.

Szia!

Szerintem alakítsd vissza a forrásodat meg az adatbázisodat.
Tegnap előtt pont én is nézegettem dev-et és azt látom hogy nincs hibamentes megoldás a max yang kiterjesztésére.
Nemtudom milyen stílusú szervert készítesz de szerintem vedd át egy GF-es mob_protóból a yang droppokat és úgy máris nem lesz ez olyan égető súlyú probléma (jobb kisebb számokkal dolgozni mind itemshop mind játék terén).

Láttam dev-en Won szerű megoldást de arról nem tudok nyilatkozni :S

http://metin2hungary.net/index.php/topic,189507.msg997084.html#msg997084

Ebben csak a pc.change_gold hibás (az exp buggol be tőle néhány esetben, pl könyv olvasás) de amúgy jó.
De az csak egy "Választható módosítás", meglehet nélküle lenni szerintem :D Több éles szerver is használja ezt a publikációt, más hiba 99,99% hogy nincs benne. Tehát ha azt nem tesszük be, akkor hibátlan.

Tudom, hogy nem a leírás a hibás, mert egyszer már betettem, és jó volt, most pedig a játékidő valamiért hibás lett ,gondolom valamelyik packet az, de nem tudom hol ronthattam el, már szétnéztem a packet.h-ban.
Az ember csak fiatalon találhat ki igazán új dolgokat. Utána már túl tapasztalt, túl híres (...) és túl ostoba.