Tárgy vízszintes helyfoglalás

Indította PaPa, 2018-08-22, 20:50:53

Üdv.Hogy lehetne megoldani azt hogy egy adott tárgy ne függőlegesen foglalja a helyet hanem vízszintesen?

Oké h egyedi dolgot akarsz alkotni, de miért? :'( mi értelme van? ??? :-X
Am elég szépen bele kell piszkálnod a forrásba.

Konkrétan nem tudok benne segíteni, sőt szerintem nem is lehetne egy hozzászólásba, de tudod mekkora fába akarod vágni a fejszédet? :D 1000 meg 1 helyen kell újrakódolni, pl az exchange ellenőrzés mechanizmusa sincs erre felkészítve, ott konkrétan újragondolni kellene azt. Nem beszélve arról hogy egy új Size rendszert kellene elkészíteni, mert most az 1 az 1*1-et jelent, a 2 az 1*2-et, a 3 pedig 1*3-at. Neked meg ugye kellene 3*1, 2*1, meg akár ha y koordinátába ha akarod még kitoldani hogy több soros is legyen, á...... Sok sikert ha mégis belevágsz :D

Idézetet írta: K3zX Dátum 2018-08-22, 21:08:25
Konkrétan nem tudok benne segíteni, sőt szerintem nem is lehetne egy hozzászólásba, de tudod mekkora fába akarod vágni a fejszédet? :D 1000 meg 1 helyen kell újrakódolni, pl az exchange ellenőrzés mechanizmusa sincs erre felkészítve, ott konkrétan újragondolni kellene azt. Nem beszélve arról hogy egy új Size rendszert kellene elkészíteni, mert most az 1 az 1*1-et jelent, a 2 az 1*2-et, a 3 pedig 1*3-at. Neked meg ugye kellene 3*1, 2*1, meg akár ha y koordinátába ha akarod még kitoldani hogy több soros is legyen, á...... Sok sikert ha mégis belevágsz :D
Kétlem h belevágna, elvégre ezért írt fórumra, mivel nem tudja h kell :-X
De ilyenben nem fog segítséget kapni, eddig ez a legértelmetlenebb módosítás amiről valaha hallottam.
Ha esetleg még bővítve lenne, hogy X és Y mentén is foglaljon pl a vért 2x2 me hát nagy v akár 2x3, úgy oké, de most az h swapolod...

Üzenet összefésülés: 2018-08-22, 21:11:15

Forgasd el az asztalt 90°-kal és ugyanazt az eredményt kapod