Leghülyébb kérdés forrással kapcsolatban?

Indította vipzoli, 2018-08-10, 16:01:29

Sziasztok!

Forrással kapcsolatban felmerült bennem egy hülye kérdés. Nos a következő lenne: megvan nekem az M2M szerver fájl (game és mysql.tar.gz) ezeket lehetséges forrás ként használni? Talán nem érthetően fogalmaztam de nem nagyon értem a forrást, egy ideje már próbálkozok de munka mellett nem nagyon tudtam rá koncentrálni így talonba tettem.
Forrásnál arra gondolok, hogy új dolgokat bele tenni (pl hátasok amik megadják a bónusz leltárból) és a bugok javítása stb stb.

NEM publikus szervert akarok létrehozni csak egy baráti szervert mielőtt még jönne a "2 hetes szerver" téma ide is.

Előre is köszönöm ha segít ebben valaki!

2018-08-10, 16:12:19 #1 Utolsó szerkesztés: 2018-08-10, 16:21:00 Szerző: K3zX
Lehet, fordítasz magadnak egy Game-t, DB-t, egy indítót és felülírod őket.

Alapból ennyi, kiegészítésként meg be kell tenned pl P3NG3R metin2devre kirarkott "NoTxt" publikációját, vagy a szerver protokat txt-re kell konvertálnod (én nem ismerlek 100% jó konvertálót)

Kliensoldalt is lehet hogy lesz 1-2 gond, syserr írni fogja. Szerintem playersettingsmodule-ban lesz 2 sor amit majd ki kell kommentezni.
Vagy csinálod azt, hogy egy 40k-s kliesnbe rakod át cuccokat, bár én először előbbit próbálnám, kevesebb munka.

Azt addig értem, hogy fordítani a game, db, indító-t. De hogyan lehetséges, hogy az M2M cucc benne maradjon a game és db fájlban? Vagy az lényegtelen és a 2 tar.gz-ben+kliensben van a lényegi rész és a game és db fájl nem változtat magán a szerverben lévő dolgokon?

Nem értem a forrás részt 34K-n próbálkoztam azokkal amit eddig tanulgattam.

IdézVagy az lényegtelen és a 2 tar.gz-ben+kliensben van a lényegi rész és a game és db fájl nem változtat magán a szerverben lévő dolgokon?

Van amin változtat, pl max level, max yang, új funkciók, de amire te gondolsz, tárgyak, mobok, mappok, ilyesmik, azokon nem változtat.