fegyver effect

Indította soniice, 2018-08-09, 22:24:20

Sziasztok!

Forrásban hogyan tudnek fegyverhez effectet rendelni? playersettinsmoude.py már nem játszik buggol sajnos.

2018-08-10, 10:19:28 #1 Utolsó szerkesztés: 2018-08-10, 10:24:13 Szerző: K3zX
Ugyanúgy mint ahogy vérteknek teszed be, csak értelemszerűen nem
case CItemData::ITEM_TYPE_ARMOR:
hanem
case CItemData::ITEM_TYPE_WEAPON:

Idézplayersettinsmoude.py már nem játszik buggol sajnos.
Pedig az mindenféleképpen kell :D A forrásban való megadás csak az item_proto socket trükközést váltja ki, attól még playersettingsmodoule-ba bele kell írni hogy mégis milyen effekt tartozik a EFFECT_SWORD_REFINED_XY-hoz. Kékacél vérteknek is van playersettingsmodule-ban sora amúgy.

Amúgy téma ha esetleg vérthez sem tudtad volna eddig: https://metin2dev.org/board/index.php?/topic/578-howto-add-new-armor-effects-to-the-binary/ Tehát ugyanígy kell, csak a case CItemData::ITEM_TYPE_WEAPON:-hoz.

vagy mi lenne, ha nem is kéne playersettingsmodule, hanem az indító maga töltetné be az adott mse fájlokat?  :o

Van rá alapból lehetőség?

Hogyne lenne, nyílt forráskód áll rendelkezésedre, tök mind egy hogy pythonon át regisztrálod vagy forráson belül az effectet... ugyan azzal a funkcióval ugyan úgy megteheted, mint amelyikkel a playersettingsmodule.py-ben regisztrálod.

2018-08-10, 14:52:01 #5 Utolsó szerkesztés: 2018-08-10, 15:11:24 Szerző: K3zX
[spoiler]
IdézVan rá alapból lehetőség?

Aki eleve nem tud egy fegyverre effektet tenni, annak mondjuk egyből hogy csináljon egy improved versiont-t?
Akkor legalább kódot kellene neki adni hozzá ebben az esetben, mert így sokat nem ér ezzel a tudattal, ez így csak "nesze semmi, fogd meg jól" ;D[/spoiler]

Idézetet írta: K3zX Dátum 2018-08-10, 14:52:01
Aki eleve nem tud egy fegyverre effektet tenni, annak mondjuk egyből hogy csináljon egy improved versiont-t?

Itt nem az elve fegyverre tehető effektekről volt szó, itt modifikált megoldásról kérdezett.

fabtam ezt írta:
Idéz
vagy mi lenne, ha nem is kéne playersettingsmodule, hanem az indító maga töltetné be az adott mse fájlokat?

Amire te ezt kérdezted:
Idéz
Van rá alapból lehetőség?

És amit én írtam az igen is egy "alapból lehetőség"-et takar, mert az, amiről beszéltem, kezeli az effekt regisztrálást alapból.

Másrészt meg:
IdézAki eleve nem tud egy fegyverre effektet tenni

Annak a személynek hírről sem szabadna erőlködnie nem hogy a modifikálással, ami gyakorlatilag más munkája, mert magától fingja nincs a dologról, de még szerverhez sem kellene nyúlnia.

Ez nem sértegetés, ne értsetek férre. :)
Aki nem tud úszni, ne az olimpiára jelentkezzen és ne várjon el eredmény ott, hanem tanuljon meg úszni előbb... ;)

Szép Péntek délutánt!

Értem.. én vértekhez ezt használom valahogy nem lehetne igy a fegyokat is?