Vállpánt hiba

Indította zotya2013, 2018-08-02, 17:23:14

Sziasztok .
Valakinek van valami ötlete hogy hogyan lehetne azt beállítani hogy a sárga pántot ne csak sárgával hanem pirossal,zöldell,szürkével is lehessen kombinálni? illetve a zöld és a szürke pántok nem mennek bele az ablakba se kombinációnál se abszorválásnál.

2018-08-02, 18:44:47 #1 Utolsó szerkesztés: 2018-08-02, 22:13:21 Szerző: K3zX
Te még a régi Ken féle item_scale nélküli pántot használod?

Ha igen:
[spoiler]Ott aszthiszem a cube-ben (cube_acce.txt vagy acce.txt talán, már nem emlékszem Ken mire nevezte, de szerveroldalon a locale/hungary mappába keresd) voltak megadva mit mivel lehet kombinálni. Tehát szépen meg kell írogatni mindent mindre...

Mellesleg abban a pántok rossz csontra vannak írva, és nem fog jól mozogni a karakterrel.
Harcos karakterrel vegyél fel egy kétkezest, meglátod.

"illetve a zöld és a szürke pántok nem mennek bele az ablakba se kombinációnál se abszorválásnál."
Az adott ablak python fájlában ellenőrzi az ID-ket asszem.
Ill. lehet hogy szerver oldalon is van extra védelem, hisz csodálnám
ha csak kliensoldalt lett volna védve. Amit visszaad majd üzenetként arra keress rá forrásban,
és egészítsd ki a két új pánt ID-jeivel az ellenőrzést.[/spoiler]

Azonban én azt javaslom amúgy hogy térj át az új, item_scale-es pánt rendszerre, ott nincsenek ilyen problémák, és a pánt jól mozog a karakterrel. Link
[spoiler]Egy buggot találtam csak benne, uitooltip.py-ben ezt cseréld mert valamiért nem jó az if:
if isCostumeSash:
erre:
if itemVnum > 85000 and itemVnum < 85250 and itemVnum != 85009:

Más hibát nem találtam benne :)[/spoiler]

Köszönöm sikerült.