BUGOK

Indította Distraught, 2018-07-17, 18:14:01

Sziasztok,
Kíváncsi lennék ti milyen bugokat találtatok a játékban, amikre még nem publikáltak megoldásokat, hogy közösen kijavítsuk őket.

C++ programmer at Gameloft

Na egy igazi hibakuriózum: bent vannak a mappok, de nem lehet elérni őket, holott az adott ch-k configjainak mapindex részén bent vannak, de úgy istenigazából nincs /go vagy /warp lehetőségük... ~ nem saját hiba, de láttam már a héten vhol 1 ilyet.

2018-07-17, 19:01:21 #2 Utolsó szerkesztés: 2018-07-17, 19:13:48 Szerző: K3zX
Ez egy alap dolog, de leírom, mert vicces hogy kb minden szerveren ilyen, gyanítom még GF-en sem javították:
Kék map1 jobb oldalt középen van az a kis kilógó rész céhtelkekre, ott lehet halászni a földön, víz nélkül.
WE-vel javítottam, csak az tegye be akinek nincs módosítva a kék map1-je, máskülönben WE-vel csinálja meg maga. https://www106.zippyshare.com/v/WY74nj3k/file.html

fabtam11:

• 32index/core túllépés
  • Két nulla a kordi végéről hiányzik a Setting.txt-ből
  • /warp-nál nem kell odaírni a két nullát, mert odateszi magától
  • Index fájlból hiányzik a mapindex
  • Hibás server_attr
  • And so on, biztos hogy valamit rosszul írt meg.

• Ez egy elég régi hibának számít és még nem láttam rá megoldást/javítást.

Röviden: Ha felveszel egy úgynevezett "OX" vértet és közben cserélgeted a kardodat és az íjadat, majd hirtelen leveszed az "OX" vértet, akkor ilyen marad.  :'(

"Hiba: Ha alvó állapotba teszem a gépet, a legközelebbi kliens megnyitásnál (a megnyitott kliens esetében) befagy a gép ahelyett, hogy kidobna a menübe. Ezt más szervereken megoldották, ezért nekünk is ezt kell. Máskülönben +fél perces munka, mire a feladatkezelőben leállítod és újraindítod az egészet. Egyszerűsíteni kell, hisz a játéknak a CH választóra kellene minket raknia, nem?,,- DQ