Navicat probléma?

Indította stevson, 2018-07-15, 15:21:39

2018-07-15, 15:21:39 Utolsó szerkesztés: 2018-07-15, 15:23:23 Szerző: stevson
Sziasztok!

Szerettem volna berakni vérteket,fegyvereket a szerverbe megtekintés céljából. Viszont azt írja,hogy azon a vnumon nem található fegyver/vért. Elsőnek fegyvert akartam berakni. Item listet átírtam icont beraktam. Item protoba beleraktam (spectra kliensben található item proto bontóval csináltam és leenöriztem,hogy kitöröltem őket és újra beraktam kibontottam és nem volt ott amit én beleírtam.) Majd queryt beleirtam a navicatbe. Lehet,hogy teljesen régi bontókat,kreátorokat használtam azért nem érzékeli, lehet,hogy az item proto a baja vagy lehet,hogy az a baja ,hogy mariadb-n fut az egész és nem mysqlen? Sajnos fogalmam sincs. Valakinek valami ötlete esetleg? Előre is köszönöm a válaszokat!

40k alat convertálás van txt ből kliensre.

40k-s item_protot nem fogod soha sem vissza csomagolni kliensbe (ha csak valaki meg nem oldja idővel)

Akkor lehet ,hogy működne ha az item protoba bele lenne írva?

Szia!

Azért nem tudod lehívni, és azért tűnik el mert 40K-t használsz valószínüleg.
40k-nál már txt használunk, és hiába írod be a query kódját mert elfog tünni.

Felmész filezillán, vagy winscp-n(Amit használsz) a szerverbe, és találsz ott olyat, hogy item_names, és item_proto.txt

Ezeket kell szerkesztened, nyilvánvalóan az itemnames-be írod az ID-jét és a nevét, itemprotóba pedig a többit.
Ha még nem értesz hozzá és elég új neked ez a téma, akkor próbálj meg elsőnek meglévőt lemásolni, és úgy tesztelni.

Rengeteg téma van róla fórumon hogy txt-s item protóba melyik bónuszt hogy írjuk.

Ha készen vagy, vissza töltöd a módosított változatot.

A kliensben az item_protot sem úgy szerkesztjük, hanem a szerverbelit konvertáljuk át kliensre.
A kliens részű itemprotót nem fogod tudni kifele csomagolni, csak befele a szervert kliensre.
Itt találsz róla bővebb infót.
[spoiler]http://metin2hungary.net/index.php?topic=192701.0[/spoiler]

Ha ezekkel megvagy, felmész  a szerverre /reload és már bent is lesznek, nem feltétlenül szükséges hozzá restart, legalábbis én nem indítottam újra emiatt a szerót soha. :)

Mentést mindig csinálj, mielőtt módosítod, mert egy apró hiba benne és nem fog menni a szerver!

A különbség a sikertelen és a sikeres ember között nem feltétlenül a tehetség, hanem a kitartás.
https://youtu.be/jGQJqcyHjY0