Bónusz mutatás hiba

Indította Fantasy™, 2018-07-12, 19:35:10

Sziasztok.
Olyan problémám lenne, hogy a kliens 2 bónuszt egyformának jelez.
Vérző támadás , Vérfarkasok elleni erő , és a Vérző támadás ellenállás, vérfarkas elleni védelem.
Szóval Vérző támadást és a vérző támadás ellenállást tökéletesen jelzi.
De az a problémám, hogy a Vérfarkasok elleni erőt is Vérző támadásnak jelzi a kliens. Bónusz tökéletes, /state-ben is. Valakinek valami tipp, hogy mi lehet a bánata ? :D

uitooltip.py jól van megírva?

Idézitem.APPLY_ATTBONUS_WOLFMAN : localeInfo.TOOLTIP_APPLY_ATTBONUS_WOLFMAN

Írasd ki pythonnal a bónuszok id-it, hátha rosszul küldi le a szerver.

2018-07-12, 20:03:47 #4 Utolsó szerkesztés: 2018-07-12, 20:10:09 Szerző: Fantasy™
És hogy tudom kiíratni a bónuszok id-it ?  ::)

Üzenet összefésülés: 2018-07-12, 20:10:09

Ha kiszedem a vérzés bónuszokat kliens oldali forrásban és pythonban akkor a vérfarkasok elleni védelmet UNKNOWN TYPE 93 -nak jelzi, Ami a vérzés ellenállás elméletileg. Nos, ilyenkor mi a helyzet? :D

Viccet félretéve, ugyan ezzel a gondal küzdök én is! Kérem, akinek van valami varázstippje, nesajnálja! köszönöm

Ezt tedd bele az uiToolTip.py fájl SetInventoryItem aljára és nézd meg mit ír ki mikor ráviszed a cuccra az egeret:
import chat
chat.AppendChat(1, str(attrSlot))

2018-07-17, 09:46:40 #7 Utolsó szerkesztés: 2018-07-17, 09:54:52 Szerző: Aomei
Ezt írja azoknál az itemeknél, ahol a hibás bónusz szerepel. (Egyébként nem tudom ez mennyire mérvadó hiszen az összes 61-es pajzsnál ezt írja).

Az úgy érdekes ha nincs a tárgyban egy bónusz se, és mégis.

Csak azokat a bónuszokat mutatja, amik nem alap optok a tárgyban. Pl ében-fülesnél nem mutatja a tp-t meg az erőt.

A hibát közben már sikerült javítani. A kliens oldali protoban volt a hiba. A segítséged, azért köszönöm. Legalább te próbáltál segíteni.