Tárgy dropp kitakarása chaten

Indította Ferenc, 2018-07-09, 10:40:16

Sziasztok.

Lehet ez nagyon kezdő kérdés lesz de most éppen semmi ötletem nincsa a dologra... :D
A kérdésem a következő lenne.. hogyan takarhatnám ki chatről a felvett tárgyakról való "értesítést" gondolok itt arra hogy "Piros ital(Nagy) kapott"  esetleg valakinek valami ötlete? (40k ról van szó)

Előre is köszönöm a válaszokat! :)

ESC -> Játék Opciók -> Cset sor ???
"Tisztelet a kivételnek! Mindig tisztelet a kivételnek!"
"KezdÅ' vagyok, ne nézz le... (:"

Igen ebben igazad van.. de a lényege az lenne a dolognak hogy magát a cset sort ne takarjam ki és ugy ne irkálja ha felveszek bármit is :D

Akkor a char_item.cpp-ben rákeresel az alábbi kifejezésekre, és eltávolítod az adott sorokat, amikben szerepelnek.
ľĆŔĚĹŰ Čąµć: %s
ľĆŔĚĹŰ Čąµć: %s x %d
"Tisztelet a kivételnek! Mindig tisztelet a kivételnek!"
"KezdÅ' vagyok, ne nézz le... (:"

Óóó ez hirtelen eszembe sem jutott köszönöm így már megtudom oldani a dolgot! :D

de ha nem akarod általánosan, akkor a character osztályhoz adj egy új bool változót pl showitem névvel és ahhoz kösd a kiírást, aztán a klienssel küldj egy packetet, hogy mutassa-e vagy ne

C++ programmer at Gameloft

Hasonló megoldást alkalmazok mint a GF es DICE system nek a "ki írása" csak át terelem az alap csetről. Pld ugye ez egy CHAT_TPYE_INFO és lesz külön egy CHAT_TYPE_DROPP aztán kliens oldalon rendezem a többit át viszem egy külön ablakba( a lényege a dolognak csak az hogy a chatet ne szemetelje tele) lehet hülye ötlet de nekem tetszik :D