hungary v1 +sepctra

Indította djmester, 2018-06-19, 13:20:34

Hali!

Eddig azt gondoltam , ez egy teljesen jó alap. Ezért el is kezdtem bele pakolászni a dolgaimat. Később vettem észre, hogy a mount akár hogyan a leszállás laggol. Azt hittem én rontottam el valamit. De pár napos szenvedés után gondoltam megnéztem a teljesen alap változatot , hogy ott jó-e egyáltalán.  Hát sajnos nem .
pl 71125, elő hívod felül tök jó. Viszont ha leszállsz elnyomni egy aurát vagy bármi mást, 1-3 sec mire reagál.
Megnéztem 2 kliensel egyszerre, csak az adott karakteren laggol a játék mikor leszáll. Más játékosok ez egyáltalán nem laggolat.
Így egyszerűen nem jövök rá, hogy ennek a hibának mi lehet az okat. Valaki tapasztalta már?
(leszállás után, a pecsét is a lagg miat 1-3 sec mulva kerül az invertoryba.)
Köszi.

Egy adott karakternél? Az egy dolog, hogy te hungary SF-et használsz meg Spectra klienset, ha már eleve cserélgeted a game/db fájlokat és a kliens indítót.

Hat a warinam nagyon a farkasnal kevesbe laggolt :D..
Es hat gondoltam hungary v1 ben a forrasos ami benne van a packba azt hasznaltam alapokat forditottam ugy ahogy letoltottem. Csak kicsomagoltam felraktam forditottam.  Gondoltam azert van 1 packban mert azok ugy ahogy mennek egymassal. Meg a te kliensed. Nem csinaltam semmit veluk.