Eddig nem használtam a forrását, lehet gond belőle?

Indította FlatiS, 2018-06-16, 12:32:26

Üdv srácok.
Adott egy szerverfile, amihez van mind kliens oldali, illetve szerveroldali forrás is.
Ugye ha jóltudom, akkor a lefordított kliens az ad egy sima [valaminev.exe]-t, és a szerveroldali pedig egy game és egy db mappát(?).
Nos az lenne a kérdés, ha eddig nem a forrásban dolgoztam, pl. kliens oldalon belül apróbb dolgok átírása, alkis gomb kiszedése , betöltőképek stb..
Illeve szerver oldalon pedig locale_string, locale_interface, locale_game fordítása, item_proto csere illetve kisebb dolgok. Viszont ha egy dolgot csak forrásból tudnék megoldani, legyen az bármi, akkor ha lefordítom és az ugye egy game és db mappát(?), akkor az eddigi munkáknak gatya, és meg kell csinálni forrásban is, vagy nem lesz bajuk?

Ellőre is köszönöm!

Van a szerver oldali forrás ami csak egy 'game' és 'db' fájlt ad nem mappát. Az indító forrás meg csak egy 'Metin2Distribute/Release'.exe-t ad amit szintén csak ki kell cserélned a kliensben. (Ezzel kell majd elindítanod a klienst).

Köszi az infót , tehát ha eddig nem forrásoztam egyikben sem, akkor nem lehet belőle gond?

Idézetet írta: FlatiS Dátum 2018-06-16, 14:20:37
Köszi az infót , tehát ha eddig nem forrásoztam egyikben sem, akkor nem lehet belőle gond?

Ez nem teljesen így van, hiszen vannak rendszerek melyek Pythonban is igényelnek kiegészítést. Tehát ha van neked egy vállpánt rendszeres forrásod, és azt lefordítva belerakod egy vállpánt rendszer NÉLKÜLI kliensbe, akkor nem fogod hibátlanul elindítani a klienst.