SpawnMob: cannot create monster at non-exist sectree

Indította Deangerious, 2018-06-15, 23:36:41

Hello.

Olyan kérdésem lenne, hogy az alábbi syslogban megjelenő üzenet mit takar?

SpawnMob: cannot create monster at non-exist sectree 405100 x 656600 (map 61)

Azért teszem fel a kérdést, mert nem találtam róla még külföldi weboldalakon sem információt a mivoltjáról, vagy esetleg a megoldásáról.

Köszi

Nézd meg hogy arra a kordira milyen mob van írvi a mapon, én pls mivel kivettem a mobokat, de a mapon megvoltak hívva a mobok hasonló hibákat írt...

Vagy akár a mapon is lehet elhelyezve hely, azt meg World editorba nézd meg van e mobarena lent a mapon, ha van szed ki és csinálj egy új server_attr-t

Huh, ez bonyolultan hangzik, támpontot lennél szíves linkelni?

Ha a 61-es mapindex nincs definiálva a CONFIG fájlokban, vagy ha nem létezik a locale/xy/map mappában az adott map, mely a 61-es számmal van definiálva, akkor kaphatod ezt a hibát.

Ha CONFIGBA nincs benne be se tolti ergo arra nem irhat hibat...

Én kerestem az általad említett locale/hungary/map mappában, de ott nincs semmilyen map61 vagy valami hasonló nevű. Viszont a CONFIG fájlokban definiálva van.

De azt nem értem, hogy ha nem létezik a 61 es indexű map, akkor ezt a (405100 x 656600 ) koordinátát mi határozza meg, honnan adja ki parancsba hogy azon a koordinátán kellene egy mobot spawnolni? Mert akkor elég lenne csak azt a részt törölni, hogy ott ne akarjon spamolni mobot.

Idézlocale/hungary/map mappában, de ott nincs semmilyen map61 vagy valami hasonló

Mivel ez nem a pálya nevét adja meg hanem az indexét, ezért neked a /hungary/map/index fájlt kell megnyitnod és ott megnézed hogy melyik pálya van hozzá rendelve a 61-es indexhez.

Értem, világos.

És olyankor mit tudok tenni/hol tudom ellenőrizni azt ha nincs a mapindexhez rendelt map mappájában található .txt tájlokban sem, nem hogy a regen.txt-ben a syslog által említett koordinátához rendelt objectum/mob/stb?

Koordináta: 4051 x 6566 (405100 x 656600) (x/y)

A metin pályáit úgy kell elképzelni mint egy nagy papír felületet, melyen színes négyzetek/téglalapok vannak, melyek a mappok, és ha nincs színes négyzet, de mob van, akkor az az "ürességben" van.

Szia Pisti.

Nekem is pont ugyan így van minden, és klappol is. Viszont a regen.txt-ben nincs olyan koordinátán egy mob/objektum sem, mint amelyikért sírt a syslog.

Mentsd ki a regent, és tegyél helyére üreset, próbának.