Láthatatlan pánt T.T

Indította djmester, 2018-06-12, 00:15:31

Hali!

Végre sikerült minden nehezebb részét beraknom a item_scales pántnak :d..
Viszont most nem látszik.. minden működik felveszi stb csak a modell olyan mint ha hiányozna ami lehetetlen mert már 100% becsomagoltam hogy tuti  bent legyen . Mégis valamiért nem jelenik meg. nincs semmi bugja a játéknak se csak nem tudom nem látszik a pánt.. :cc
effect megjelenik mikor felveszem.. meg minden viszont nincs modell :/

Valaki ötlet? valszeg vagy kliens vagy kliens forrás de már nem tudom mi lehet jó pár órája ezzel szenvedek :D..

köszi

indító forrásban tolhattál el valamit, vagy nincs mysql-ben part_sash oszlopod, viszont érdemes lenne a syssereket átnézni, ha gondod van.  ;)

Szomorú de üres mind. Bent van playerben hair után a part_sash akkor még 1 szer átnézem a indító forrást.
Érdekes mert mindent megad az optokat belőle, jól fejleszti effectek is jók jó helyre veszi fel csak nem látszik.

item_scale.txt helyén van?

2018-06-12, 09:36:00 #4 Utolsó szerkesztés: 2018-06-12, 14:56:11 Szerző: djmester
aham , próbáltam kardot rakni a helyére hátha a pánt nem látszik csak de az se látszott szal valahol nem jelenik meg vagy nem attacholja hozzá a modellet a csonthoz vagy nem tudom.. :/

Üzenet összefésülés: 2018-06-12, 13:07:15

Annyit tudok még hogy player.playerben a part_sash nem töltődik fel. Felveszem a pántot akkor helyére rakja...
az icont meg meg ad minden bónuszt.Viszont a part_sash 0 marad. lehet ez lenne a hiba oka de nem találom

Nekem is item_scale volt, mert más ID -re raktam őket és ott elfelejtettem beleírni..
Item_list még esetleg?

mind a 2 helyen jól van :/
esetleg mysql től nem függhet? hogy ha rajtam is van 1 pánt akkor is 0 az értéke a part_sash -nak?
ha ez nem normális hol lehet fixálni hol nézzem át mert igazából már megörülök , hogy 10 szer átsiklottam már valami felett ezek szerint..

wut? :o ??? :'(
[spoiler=LOL][/spoiler]
Esetleg item_scale-nek lenne köze a modellhez, de pánt esetén csak az ikonért felel a list.
Am vagy szerver van el...köhöm...va h 0 értéket küld ki indítónak v küldés során valahol el...köhöm...ik.

2018-06-12, 23:35:07 #9 Utolsó szerkesztés: 2018-06-13, 13:03:40 Szerző: djmester
nem igazán jövök rá hogy kap értéket vagy hol veszhet el a part_sash ah :(

Üzenet összefésülés: 2018-06-13, 13:03:40

Megtaláltam a hibát. Zártam