Costume Weapon

Indította djmester, 2018-06-08, 16:57:27

Hali :D

Costum Weaponnál szúrtam el valamit. Viszont nem találom a hibát.
Modell van szerver kliens dump mindenhol bent van felveszi a kardot pl de nem teszi sehova csak felveszi o.O
Érdekesség, hogy bárhova a fegyver kivételével mert az kell fel tudom venni a costum fegyvert bármilyen slotba húzom felveszi o.O(head, karos, pánt stb ) mindenhol felveszi fent van és mivel eltűnik a kard icon nélkül le se tudom venni csak ha leveszem a normál kardot akkor bedobja az invertoryba. Viszont a normál kard modellje kezébe marad pedig levettem.  Így tudok skillezni csak mind besül. Valaki?
(végig néztem a forumon meg még pár helyen de nem találta hasonló hibát.. vagy csak szarul kerestem.)

Köszi

se szerver se kliens. semmi hibát nem dob. Már leveszi azt kijavítottam de azt hogy miért tudom bárhova behúzni és felveszi + nem látom hova rakja egyszerűen nem vágom.

Hogy veszed le, ha nem látod hol van? Hisz nem tudsz ráklikkelni.. ???
Egyébként a GameType.h és a costumewindow.py-ben nem passzolnak az értékek, és ezért nem látod a kosztüm ablakban.
"Tisztelet a kivételnek! Mindig tisztelet a kivételnek!"
"KezdÅ' vagyok, ne nézz le... (:"

2018-06-08, 19:45:41 #4 Utolsó szerkesztés: 2018-06-08, 20:08:03 Szerző: djmester
Ugy veszem le ,hogy a rendes kardot leveszem az meg kirántja invertoryba a costumot.
Rendicsek nézem hátha az lesz :D

Üzenet összefésülés: 2018-06-08, 20:08:03

Jó lett köszönöm! ott volt a hiba össze voltak kavarodva az indexek. Valszeg a ringek helyére tette csak ott nincs hely és ezért nem láttam.
Köszi!