Eredeti Metin2 ikon használata?

Indította justcheky, 2018-05-22, 12:53:33

Sziasztok.
Szerintetek, ha valaki az eredeti Metin2 ikont használja, annak lehetnek következményei?
Jelentősen nagyobb a kockázat így, mint amúgy, más ikonnal?
( Ha pl. egy pici fekete pontot rakok az ikonba, az már nem számít az eredetinek? )

70%-os egyezés felett az eredetinek számít

[spoiler]
Kétlem, hogy az ikon lesz az amin elbuksz, ha már elbuksz.
[/spoiler]

C++ programmer at Gameloft

2018-05-22, 14:58:24 #2 Utolsó szerkesztés: 2018-05-22, 15:11:14 Szerző: K3zX
Sokkal nagyobb az esélye annak hogy a "Metin2" vagy a "Sura" kifejezés miatt húznának el, márha megtörténne ez valaha. (Be vannak jegyeztetve.) M2M sztori után weboldal címbe nem ajánlatos használni a Metin2 szót, talán ezt nem árt betartani.

Az eredeti Metin2 logó és a sura név ugyanazon a szinten van?
Az-az, a sura nevet szinte az egyik szervernél sem írják át, még sincs gond belőle kb. sehol.
Szóval ilyen alapon nyugodtan használhatom ikonnak az eredeti Metin2 ikont is, ugye?

2018-05-22, 22:15:40 #4 Utolsó szerkesztés: 2018-05-22, 22:23:33 Szerző: K3zX
IdézAz eredeti Metin2 logó és a sura név ugyanazon a szinten van?
Mivel a Logó a Metin2 szót tartalmazza, ezért védjegy oltalom alatt áll szerintem ugyanúgy.
(Ha csak az M2 feliratot érted az ikonon, azon nincs semmi, csak általános szerzői jog)

De figyu, amíg nem keresel ezzel milliókat havonta, addig ne aggódj szerintem ilyeneken.

[spoiler]M2M-et is csak a domain miatt húzták be, a szerver üzemeltetése, Metin2 tartalom használata miatt nem volt azt hiszem semmi. (Legalábbis hivatalosan nem, van aki azt mondja azért alakultak át mert "megfenyegették őket" de ezt kétlem. Szerintem Egyszerűen ki akarták zárni a további pereket lehetőségét.)[/spoiler]

Idézetet írta: K3zX Dátum 2018-05-22, 22:15:40[spoiler]M2M-et is csak a domain miatt húzták be, a szerver üzemeltetése, Metin2 tartalom használata miatt nem volt azt hiszem semmi. (Legalábbis hivatalosan nem, van aki azt mondja azért alakultak át mert "megfenyegették őket" de ezt kétlem. Szerintem Egyszerűen ki akarták zárni a további pereket teljesen.)[/spoiler]

Meg mert Dani nem akarta eladni nekik a Metin3 védjegyet elsőkörön ><

C++ programmer at Gameloft