Tűnjön el a régi haj

Indította justcheky, 2018-05-21, 23:01:03

Sziasztok.
Hogy lehetne megoldani, hogy mikor felveszek egy új hajat akkor a régit ne levegye, hanem eltűnjön? (mint régen volt)

Azt hiszem valamit az msm fájlokban kell buherálni.
De ez nem biztos.. :)

“Majdnem minden tudásunkért nem azoknak tartozunk, akik egyetértettek, hanem azoknak, akik nem.”

2018-05-21, 23:07:55 #2 Utolsó szerkesztés: 2018-05-21, 23:15:56 Szerző: justcheky
Hmm, kliens részre nem is gondoltam. Köszi a választ, mindjárt próbálkozok. :D

Üzenet összefésülés: 2018-05-21, 23:15:56

Nem hiszem, hogy MSM, mert próba képen kicseréltem a mostani MSM fájlokat egy 2008-as kliensből lévő MSM fájlokra, és ugyanúgy leveszi. :/

Ez szerveroldal.
A régi hair.quest benyomás után elvette a tárgyat, mert item_quest volt.
Namost ugye costume_hair van, így nincs is quest.
(Rengeteg sf-ben bentvan a hair.quest, talán VZ-ben is, de nincs haszna, sosem fog ingame "lefutni".)

Ha az úgy megfelel mint régen volt hogy eltűnik a haj iteme benyomás után, akkor nézd meg hogy biztos bentlegyen a hair.quest, és minden hajat tegyél item_quest-re item_proto-ban. (Type-ját, subtype szerintem üres legyen)

Ha úgy akarod hogy felvegye a kosztüm ablakba, és lecserélésnél eltűnjön a régi + le se lehessen venni a meglévőt mert akkor az egésznek nincs értelme, na ez forrás c++ :D Nem mondom hogy nagy munka, de ha nem haragszol nekem nincs időm megírni meg tesztelgetni.

Igazad van K3zX. :D
Én is gondoltam, hogy item_protoba kéne ott valamit állítani, én ITEM_USE-al próbálkoztam, hát az nem jött be, na, de már jó, köszi a segítséget. :)