fegyver vért stb

Indította trapi, 2018-05-12, 22:33:52

Sziasztok próbáltam berakni fegyvert a teszt szerómba és nem jó sehogy se a texture, később nézem, granybe, hogy d:/ ymirwork bla bla bla
na ez mind szép és jó de nekem csak C:/ meghajtóm van ( lehetséges hogy ez a gond ? ) és ha igen mit lehet tenni ?

Kell a D meghajtó, hisz onnan olvassa, ha nincs akkor hogy tudná? Particionál vagy használj pendrivet.
"Tisztelet a kivételnek! Mindig tisztelet a kivételnek!"
"KezdÅ' vagyok, ne nézz le... (:"

és ezt nem lehet valahogy modosítani ? hogy C-t használja ne a D-t ?

Ha szerverbe akarod berakni, akkor teljesen mind1, hogy mit ír ott, annyi, hogy Ymir Work mappában legyen a textúra.

2018-05-13, 08:52:06 #4 Utolsó szerkesztés: 2018-05-13, 09:03:58 Szerző: fabtam11
Az indítóforrásban megszabjuk h ne csak az ymir workot és a d meghajtót kezelhesse és csiribí csiribá mehet a móka, szal a kövi buildelés után a kliens már több elérést is kezelhet.  :D
Vagy forrás mentesen az msm-ek és az egyes scriptek(?) segítségével más eléréseket is kezelhetünk. pl az itemlist más helyről is képes lehet betölteni a cuccokat, ha létezik olyan elérés (pl.: C:/metin work/fegyverek/szettek/20-as/kard.GR2) de ugye az item_listért is kicsit az indító felelhet, szal a C:/-s elérésnél trükközni kell és egy speciális csomagolóeszközre lesz szükségünk, ami d_ és c_ mappákat is képes becsomagolni...  8)

Ellenkező esetre:
a) improvizálj pendrive/microsd/sd kártya is megfelelhet a "D" meghajtó helyettesítésérea) improvizálj pendrive/microsd/sd kártya is megfelelhet a "D" meghajtó helyettesítésére
b) ricky92 féle texturechangerrel kell nekimenni (ez a cucc nem tom h kompatibilis-e a windows 10-el, de ha 1 másik meghajtóról futtatjuk, akkor csodákat tehet a textúrák elérésében)b) ricky92 féle texturechangerrel kell nekimenni (ez a cucc nem tom h kompatibilis-e a windows 10-el, de ha 1 másik meghajtóról futtatjuk, akkor csodákat tehet a textúrák elérésében)
c) indítóforrás+ egy másfajta csomagoló kombójával simán összehozható c) indítóforrás+ egy másfajta csomagoló kombójával simán összehozható
d/1) A disk management segítségével kreálhatsz egy pár gigás állományt magába foglaló D meghajtót,
szal a C meghajtó méretéből leszedsz 1 kicsit és a felszabadított memóriát eztán majd felhasználhatod 1 új meghajtó létrehozásához.
d/2) dvd driver-t az előzőleg írt disk managementtel átnevezzük (ha ugye most nincs bent semmi dvd v efféle lemez) és eztán lehetőségünk lesz D meghajtót csinálni a gépünkön a d/1-es lépéssel...

oh ez mind jó de én 34k vz-t akarok használni és nekem ez éppen elég egy laza pvm szeróhoz bocsi ne is akarjatok lebeszélni :D

Idézetet írta: trapi Dátum 2018-05-13, 20:35:32
oh ez mind jó de én 34k vz-t akarok használni és nekem ez éppen elég egy laza pvm szeróhoz bocsi ne is akarjatok lebeszélni :D
Oké, én leírtam az összes általam ismert opciót, szóval hajrá!  ;)