map kérdés

Indította Zeratul, 2018-05-01, 18:14:59

Sziasztok!
Lenne egy olyan kérdésem ha van egy régi PvP2-es kliensem ami annó nem volt levédve és én a mapokat ki szeretném szedni belőle akkor hogy tudom hozzá megírni a szerver részt? És ha meg írnám hozzá a szerver részt akkor élet képes lenne a map vagy nem? Még régebben kaptam engedélyt hogy használjam a file-kat és szeretném felhasználni de nem vagyok benne biztos hogy házilag megírnám valahogy a szerver részt akkor működne e a map.
Még kezdÅ' vagyok de igyekszek tanulni :-) !

Hogyne lenne működőképes, van pár progi, amivel szerveroldali fájlt tudsz létrehozni a kliensoldali fájlokból.

Melyik programok mert még ilyen nem csináltam

Megnyitod World Editorral a mapot. Azt az első fül alatt meg fogod találni "Save Server Attr".
Katt rá és a map mappájába be fogja neked menteni a szerver részt. Ha ezzel meg vagy a szokásos módon be pakolsz mindent a kliensedbe és fel a szerverre a szerver részt és minden működni fog. :D
"A színpadon törtek elÅ' belÅ'lem a sötét erÅ'k!"

A world editor nem hozza be nekem a textúrákat azért nem szenvedek vele ezért gondoltam kézzel való megírást  :-X

teljesen mindegy, hogy betölti-e a textúrákat a server_attr-hoz

C++ programmer at Gameloft

2018-05-02, 13:33:28 #7 Utolsó szerkesztés: 2018-05-02, 13:35:06 Szerző: [VIP]Xeron
Idézetet írta: Distraught Dátum 2018-05-01, 23:17:15
teljesen mindegy, hogy betölti-e a textúrákat a server_attr-hoz
A textúrák beolvasása nem kötelező ahoz hogy el készíts egy szerver attr -t.
De ha annyira szeretnéd akkor általában (D:/ymir work/terrainmaps) elérésről olvas a WorldEditor.
Értelem szerüen kicsomagolod a kliensedből a Terrain fájlokat és a ymir work mappával együtt az egészet át másolod a D meghajtódra. És onnan olvasni fogja a textúrákat.
Ha nincsen D meghajtód akkor ajánlom figyelmedbe a (https://mega.nz/#!h0FR1DIR!BI4O6rKAuWWVXkF-Q4Ss6n7QOvRLDxtMDYkFD0ApF0o) ebben benne van a WorldEditor forráskódja és mindent úgy írsz meg benne ahogy csak szeretnéd.
Vagy hozz létre egy D particiót.
"A színpadon törtek elÅ' belÅ'lem a sötét erÅ'k!"