MAX_GOLD

Indította kicsiasdvagyok, 2018-04-25, 17:57:14

Sziasztok!
Láttam a MAX_GOLD-os témát, viszont engem az érdekelne, hogy mit kell átírni ahhoz forrásban, hogy mikor boltot nyitsz, akkor max 3milliárd yangért lehessen kitenni cuccokat. Szóval nem a teljes érdekel, kereskedés, leltár stb, csak a bolt nyitás.
Előre is köszi!

Ha max 2 mrd yang lehet nálad, de te 3 mrd-ig engeded a boltok árait, akkor mégis hogy vegyék meg a játékosok?

Egyébként:

uicommon.py
def __OnValueUpdate(self)
"Tisztelet a kivételnek! Mindig tisztelet a kivételnek!"
"KezdÅ' vagyok, ne nézz le... (:"

Köszönöm:)

Mert az a célom, hogyha valaki boltot kirak, akkor azt abból a célból tegye, hogy eladó, és irjanak rá.
Így fel lendül az eladás és a kommunikáció, mert ha kell valakinek valami az rá fog írni és megfogja kérdezni hogy mennyi "yangért" adja, vagy miért cseréli.

Sikerült egyébként megtalálnom, át is írtam, viszont az egyetlen probléma az, hogy ha valamit kiakarok rakni boltba, kiirja hogy max 2 milliárd yang lehet nálam, és nem nyitja ki a boltot, ugye a leltárban lévő yang miatt.
Ezt esetleg ki lehet kapni valahol, hogy ne korlátozza a bolt nyitást ?

Próbáld meg kitörölni a char.cpp-ből az OpenMyShop függvényben a

int64_t nTotalMoney = 0;

for (int n = 0; n < bItemCount; ++n)
{
nTotalMoney += static_cast<int64_t>((pTable+n)->price);
}

nTotalMoney += static_cast<int64_t>(GetGold());

if (GOLD_MAX <= nTotalMoney)
{
sys_err("[OVERFLOW_GOLD] Overflow (GOLD_MAX) id %u name %s", GetPlayerID(), GetName());
ChatPacket(CHAT_TYPE_INFO, LC_TEXT("20억 냥을 초과하여 상점을 열수가 없습니다"));
return;
}

részt.
Mivel nem tud túlcsordulni a yangod így már, ezért felesleges bele.

C++ programmer at Gameloft

Kiszedtem, de sajnos még mindig kiírja, hogy max 2 milliárd yang lehet nálam, és ugyanúgy nem tudom nyitni emiatt a boltot.
Valami más megoldás esetleg ?:s