Wolfman Attbonus.

Indította Crysis2, 2018-04-20, 16:23:33

2018-04-20, 16:23:33 Utolsó szerkesztés: 2018-04-20, 17:15:43 Szerző: Crysis2
Sziasztok.

Hogyan lehet megoldani azt hogy Wolfman ellen-i védelem(Karom,védekezés esély farkas támadás ellen,Vérzés) is benne legyen? (Resist_claw,Resist_wolfman hiányzik item_attr-ben).
Huzsihun sf-ben megtalálhatóak,megpróbáltam átmásolni az item_attr-t de nem működött,nem adta hozzá a bónuszokat.

Esetleg valaki tudna segíteni ez ügyben? (Forráshoz nem nagyon értek még!!)

Válaszotokat előre is köszönöm!!

Lépj be naviba, item_attr-re jobb klikk "design table", és asszem ott egy sorba vannak a bónuszok

Ezek legyenek:

'MAX_HP','MAX_SP','CON','INT','STR','DEX','ATT_SPEED','MOV_SPEED','CAST_SPEED','HP_REGEN','SP_REGEN','POISON_PCT','STUN_PCT','SLOW_PCT','CRITICAL_PCT','PENETRATE_PCT','ATTBONUS_HUMAN','ATTBONUS_ANIMAL','ATTBONUS_ORC','ATTBONUS_MILGYO','ATTBONUS_UNDEAD','ATTBONUS_DEVIL','STEAL_HP','STEAL_SP','MANA_BURN_PCT','DAMAGE_SP_RECOVER','BLOCK','DODGE','RESIST_SWORD','RESIST_TWOHAND','RESIST_DAGGER','RESIST_BELL','RESIST_FAN','RESIST_BOW','RESIST_FIRE','RESIST_ELEC','RESIST_MAGIC','RESIST_WIND','REFLECT_MELEE','REFLECT_CURSE','POISON_REDUCE','KILL_SP_RECOVER','EXP_DOUBLE_BONUS','GOLD_DOUBLE_BONUS','ITEM_DROP_BONUS','POTION_BONUS','KILL_HP_RECOVER','IMMUNE_STUN','IMMUNE_SLOW','IMMUNE_FALL','SKILL','BOW_DISTANCE','ATT_GRADE_BONUS','DEF_GRADE_BONUS','MAGIC_ATT_GRADE','MAGIC_DEF_GRADE','CURSE_PCT','MAX_STAMINA','ATT_BONUS_TO_WARRIOR','ATT_BONUS_TO_ASSASSIN','ATT_BONUS_TO_SURA','ATT_BONUS_TO_SHAMAN','NORMAL_HIT_DEFEND_BONUS','SKILL_DEFEND_BONUS','NOUSE1','NOUSE2''NOUSE3','NOUSE4','NOUSE5','NOUSE6','NOUSE7','NOUSE8','NOUSE9','NOUSE10','NOUSE11','NOUSE12','NOUSE13','NOUSE14','RESIST_WARRIOR','RESIST_ASSASSIN','RESIST_SURA','RESIST_SHAMAN','NOUSE15','NOUSE16''NOUSE17','NOUSE18','NOUSE19','NOUSE20','NOUSE21','NOUSE22','NOUSE23','NOUSE24','NOUSE25','NOUSE26','NOUSE27','RESIST_CLAW'

Fontos,hogy ilyen sorrendbe legyenek a bónuszok beírva.
.

Köszönöm!! Működik :)