Idő korlát Hátas használatnál

Indította Chookez, 2018-04-19, 18:57:56

Elég rég nyitottam már témát itt, viszont most eljött az ideje. 2 dolog felől akarok kérdezni/segítséget kapni.

1: Elég idegesítő egy dolog hogy a Hátasra CTRL+G-vel folyamatosan fel/le tudsz szállni.

Kérdés: Hogyan tudnák forrásban berakni egy (1-2) másodperces várakozási időt a le szállást követően?

2: Nem tudom ki ismeri ezt a kisebb hibát hogy Íjász (Ninja-Nindzsa kinek hogy) -nál lövés közben ha táncikálsz akkor sokkal gyorsabban lehet lőni vele.

Kérdés: Ide is úgyszintén szeretnék egy várakozási időt betenni vagy akár a konkrét hibát megoldani(Már ha van rá megoldás)

Aki ezekben tudna segíteni az ne fogja vissza magát, 'firkáljon' ide valami okosságot.  ;)

2018-04-19, 20:29:16 #1 Utolsó szerkesztés: 2018-04-19, 20:30:55 Szerző: Deangerious
Szia, UdvAtt108-tól kaptam egy ilyen lóra való felszállás időbeli limitálót múltkórjában, ha szükséged van rá oda tudom adni. Írj privátot.

Komolyan? Egy időkorlát bevezetés gondot jelent? Számtalan példa van rá a forrásban, és itt pont a leg amatőrebbet lett feltüntetve. Elvégre ha már forrásban ügyködünk felejtsük már el a questflagot.

Ami kitud bágolódni mellékesen. Szóval a questflag nem safety first.
A buta emberek különös szenvedélyt táplálnak az olyan következtetések iránt, amelyekre a maguk eszével jutottak.
Lev Tolsztoj