directx 9 to 8

Indította EnVyUs, 2018-04-18, 21:12:15

Sziasztok!

Hogyan tudnám a Trenzos indítómat visszakonvertálni hogy directx9 helyett 8-asat használjon?

Sehol nem találok hozzá relaset, olyan nehéz munka lenne ez?  :o ::)

Agybajt kapok már össze-vissza bugol a textúra, stb, valaki, akárki esetleg ehhez valami kis publikációt?

Kurvára megköszönném, ha valaki kisegítene!

Igen akik nem értenek programozáshoz, annak nehéz lesz.
És sok a meló vele.
Hamarosan...

De én értek, csak fingom sincs hol kezdjek bele, mit szerkesszek, nem C++-os vagyok, de értem a dolgokat, csak fingom sincs hol kell belekezdeni.

Nem fogod elvenni a kedvem  :-[ :-[

Fogsz egy alap forrást és a tiédet, letöltöd a beyond compare nevű programot és nekilátsz.
Itt egy angol tutorial a program használatához.

Idézetet írta: [VIP]P3NG3R Dátum 2018-04-18, 22:15:32
Fogsz egy alap forrást és a tiédet, letöltöd a beyond compare nevű programot és nekilátsz.
Itt egy angol tutorial a program használatához.

Amúgy, nem lehetne fixálni a dx9 bugot valahogy?

“Majdnem minden tudásunkért nem azoknak tartozunk, akik egyetértettek, hanem azoknak, akik nem.”

Végigkérdeztem kb 500 fórumon, mindenhol csak flegmázni meg gizdázni jöttek oda, hogy ők 15 perc alatt downgradelték a directx 9-et 8-ra.

Biztos van rá fix, csak hát ja..

Még régebben debugoltam és valahol NULL értékkel tér vissza.
De, hogy hol és miért fingom nincs már.

“Majdnem minden tudásunkért nem azoknak tartozunk, akik egyetértettek, hanem azoknak, akik nem.”

P3NG3R, vagy bárki hozzáértő szakember, ezt hogy a rákba lehet fixálni?

Létezhet, hogy alapból buggos ez a directx9 -es verzió és ha nincs meg a kellő update, akkor a textúrarenderelés megöli magát a Terenzo féle indítónál?  :-\

Nem, csak simán szarul csinálta meg terenzo. A témájába deven volt fix ha jól emlékszem majdnem mindenre amivel küszködött, de én már a témát se találom.
A buta emberek különös szenvedélyt táplálnak az olyan következtetések iránt, amelyekre a maguk eszével jutottak.
Lev Tolsztoj

Tényleg örülnék ha bárki valamit kitalálna a bajomra!  ::)