[MINIMAP(C++)]Metinkő - Hiba

Indította Intermo, 2018-04-10, 21:12:31

Sziasztok.

Mint a téma címe is írja, ezt a kisebb módosítást szeretném berakni, viszont a módosítással nem akar sehogyan sem lefordulni a kliens. Mindent bemásoltam ahova kellett, annyit módosítottam, hogy a szóközöket lecseréltem tabokra.  A Visual Studio (2008, SP1) ezeket az errorokat írja. Annyit kiveszek belőle, hogy a PythonMiniMap.cpp-be, a PythonCharacterManagerModule.cpp-be és a InstanceBaseEffect.cpp-be vannak valami hibák. De el nem tudom képzelni, hogy mik. Még a képek is ottvoltak segítségnek és az enyém is ugyan-úgy néz ki.

Aztán visszaraktam a mentést még a módosítások előttről és lefordult a kliens hibátlanul. Fogalmam sincs mit rontottam el..

Talán írj rám, segítek betenni.

“Majdnem minden tudásunkért nem azoknak tartozunk, akik egyetértettek, hanem azoknak, akik nem.”

te így full random bemásoltál valami kódot teljesen véletlen helyekre, hogy ennyi hiba van?

C++ programmer at Gameloft

2018-04-11, 14:12:50 #3 Utolsó szerkesztés: 2018-04-11, 14:53:16 Szerző: Intermo
Mint leírtam, ugyan úgy néznek ki a módosított cpp-k, mint a képekben.

btw. nem is értem, hogy miért irogáltam volna be random dolgokat random helyekre..

EDIT: Megpróbáltam berakni a "Megsemmisítés gombot". Szerver oldalon lefordította, viszont kliens oldalon ismét errorokat dobott a fordításnál.. :o