NoTXT kivétel VZ-ből.

Indította Intermo, 2018-04-03, 20:22:49

2018-04-03, 20:22:49 Utolsó szerkesztés: 2018-04-03, 20:24:43 Szerző: Intermo
Sziasztok!

Lassan már két éve próbálkoztam szerverkészítéssel, mostanában pedig megjött a kedvem hozzá egy szerver miatt. Idősebb fejjel már többre jutottam btw..

Szóval..VZ SF-fel kezdtem, de szeretnék átmenni 40k-ra, szóval Meli leírását és Feco leírását követem. A "libstdc++.so.6"-ot és a "libdb_notxt.so"-t kivettem a megfelelő helyekről, és a hozzáadandó sorokat kivettem a "start32.sh"-ból és a "start64.sh"-ból, viszont mikor elindítom a VB-t, akkor ezt írja ki:

Próbáltam kitörölni a 32 és a 64 bites startot, és átírni mindent a simába, de ugyan ez lett a végeredmény.

--Ja és emiatt a Navicat se megy.

szia ne szarakodj már a vz vel itt van egy egész  40k sf http://metin2hungary.net/index.php/topic,148179.0.html ebbe a témába meg találod csak fel kel tenni

Hát igazából pont azért akartam ezzel kezdeni, hogy had szenvedjek és ne legyen meg minden, meg talán jobban megértem.

De azért köszönöm a válaszod.

Idézetet írta: Intermo Dátum 2018-04-03, 20:34:09
Hát igazából pont azért akartam ezzel kezdeni, hogy had szenvedjek és ne legyen meg minden, meg talán jobban megértem.

De azért köszönöm a válaszod.
Amit linkelt is egy alap sf ott is szenvedsz eleget es ha a 34k vzt megérted váltasz forrásra mert muszáj és akkor megint kezded elölről.
Minek komolyan venni az életet, ha az élet egy képzelt kaland, amibÅ'l sosem kerülünk ki élve.

,,Bob Marley"

2018-04-07, 07:24:50 #4 Utolsó szerkesztés: 2018-04-07, 07:33:10 Szerző: Illirea
Nem olvastam végig  a komenteket. De a kép alapján hiányzik a lib---> (32 bit) és a lib32-->(64bit) a libstdc++.so.6 os fájl. Nem tudom hogy vetted azt ki O.o de rendben. ha pótolod mind 2 mappába akkor indulni fog.

Ahoz h ne txt használjon elég start.sh-böl ezt ki venned libdb_notxt.so

Viszont ahogy az előttem kommentelő is írta 40ks-al jobban jársz. szinte ugyan az mint vz.

És igen persze hogy nem megy a navi mivel mysql nek kell ez a lib :D. de hiba üzenetben benne van pontosan :)
Im Vivicsi<3~Aki nem keress annak nem is hiányzok ~

Idézetet írta: Illirea Dátum 2018-04-07, 07:24:50
Nem olvastam végig  a komenteket. De a kép alapján hiányzik a lib---> (32 bit) és a lib32-->(64bit) a libstdc++.so.6 os fájl. Nem tudom hogy vetted azt ki O.o de rendben. ha pótolod mind 2 mappába akkor indulni fog.

Ahoz h ne txt használjon elég start.sh-böl ezt ki venned libdb_notxt.so

Viszont ahogy az előttem kommentelő is írta 40ks-al jobban jársz. szinte ugyan az mint vz.

És igen persze hogy nem megy a navi mivel mysql nek kell ez a lib :D. de hiba üzenetben benne van pontosan :)

Nem biztos hogy ő vette ki. Nekem is külön kellet felpakolgatni a vps re.
Minek komolyan venni az életet, ha az élet egy képzelt kaland, amibÅ'l sosem kerülünk ki élve.

,,Bob Marley"